Header pic

Pic

Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις στη συσκευή σας Android

Οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές που υπάρχουν στο Play Store υποστηρίζουν διαφημίσεις. Αν και αυτές τις επιτρέπουν οι προγραμματιστές για να βγάζουν χρήματα από τις εφαρμογές τους, είναι κουραστικές και ενοχλητικές για τους χρήστες. 



Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις στη συσκευή σας Android, αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε διάφορες λύσεις.

• Αποκλεισμός περιεχομένου διαφημίσεων με το AdBlock Plus

Για να εγκαταστήσετε εφαρμογές όπως το AdBlock Plus στη συσκευή σας, πρέπει πρώτα να επιτρέψετε την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

Μεταβείτε στην επιλογή Εφαρμογές → Ρυθμίσεις → Περισσότερα και κάντε κλικ στην επιλογή Ασφάλεια. Στη συνέχεια, ελέγξτε την επιλογή που γράφει  «Άγνωστες πηγές», η οποία θα σας επιτρέψει, να χρησιμοποιήσετε και να εγκαταστήσετε αρχεία APF.

Τώρα, κατεβάστε εδώ την εφαρμογή AdBlock Plus και εγκαταστήστε τη στη συσκευή σας. Μόλις ξεκινήσετε την εφαρμογή, η διαφήμιση εντός εφαρμογής θα απενεργοποιηθεί παντού.

• Αποκλεισμός διαφημίσεων απενεργοποιώντας το WiFi

Μια άλλη απλή λύση για την εξάλειψη των διαφημίσεων είναι η απενεργοποίηση της σύνδεσης WiFi. Οι διαφημίσεις διανέμονται από διακομιστές, οπότε απενεργοποιώντας τη σύνδεση WiFi ή 4G, θα απενεργοποιήσετε επίσης την εμφάνιση διαφημίσεων.

► Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λύση λειτουργεί μόνο για εφαρμογές και παιχνίδια που δεν απαιτούν εργασία στο Διαδίκτυο.

• Αποκλεισμός ειδοποιήσεων στο Android

Εκτός από διαφημίσεις, ενδέχεται να εμφανίζονται ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις στο smartphone σας. Οι εφαρμογές όπως το AirPushDetector ή το AddonsDetector μπορούν να ανιχνεύσουν εφαρμογές που εμφανίζουν διαφημίσεις με τη μορφή ειδοποιήσεων.

ΠΗΓΗ: https://ccm.net
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: http://www.kwr.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.