Header pic

Pic

Δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου παρέχονται από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας στον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το Κέντρο Υγείας Άστρους,



ξεκινούν πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Στόχος του προγράμματος, είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 ετών και άνω με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με ψηφιοποιημένη μαστογραφία.


Η ειδική αυτοκίνητη μονάδα, στην οποία θα γίνονται οι εξετάσεις, θα βρίσκεται στο Άστρος, από την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και για όσο χρειαστεί στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους.

Οι ενδιαφερόμενες  μπορούν να επικοινωνούν άμεσα τις εργάσιμες ημέρες, ώρες 9:30 έως 14:00 στo τηλέφωνο 27550 23821, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Οι εξετάσεις είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.

Ευελπιστώντας στη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας
Μιχαήλ Βροντάκης,

Για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
Πρόεδρος Παναγιώτης Μαντάς, Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.