Header pic

Pic

Iσοπαλία το Κορακοβούνι στην Μεγαλόπολη με αντίπαλό την Δόξα Μεγαλόπολης.(αποτελέσματα&βαθμολογία)

 Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει η ομάδα του Κορακοβουνίου από την Μεγαλόπολη στον αγώνα που έδωσε με την Δόξα Μεγαλόπολης το απόγευμα της Κυριακής 25/11/2018.

 Η ομάδα του Κορακοβουνίου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή δημιούργησε ευκαιρίες αλλά η Δόξα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 35' με σουτ του Παπαδόπουλου αλλά η ομάδα του Κορακοβουνίου ισοφάρισε με τον Χρήστο Κατσικαδα στο 42ο λεπτό.

 Στο δεύτερο ημίχρονο το Κορακοβούνι είχε την υπεροχή χωρίς να καταφέρει να πετύχει ένα δεύτερο γκολ ενώ η ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης ανέβασε την απόδοση της από το 75' προσπαθώντας να πετύχει και αυτή κάποιο γκολ με το 1-1 όμως να είναι το τελικό σκορ

 Έτσι το Κορακοβούνι συνεχίζοντας να παίζει καλό ποδόσφαιρο φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από μια έδρα που διαχρονικά δυσκολευόταν παραμένοντας στην 3η θέση με 11 βαθμούς θέση που μοιράζεται με την Δόξα Μεγαλόπολης.

 Επόμενος αγώνας με τον Ολυμπιακό Λεωνίδιου εντός έδρας το Σαββάτο 1 Δεκεμβρίου 20128.

Αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
Νικηταράς Δολιανών-ΑΕΚ Τρίπολης 1-5
Λεωνίδιο-Ερμής Μελιγούς 2-1
Ορχομενός Λεβιδίου-Απόλλων Τυρού 3-0
Δόξα Μεγαλόπολης-Κορακοβούνι 1-1
Βρασιές-Τεγέα 0-0
Μαντινειακός-Πανθυρεατικός 2-0


Βαθμολογία: 
1. ΑΕΚ Τρίπολης 21 
2. Λεωνίδιο 18 
3. Κορακοβούνι 11 
4. Δόξα Μεγαλόπολης 11 
5. Ορχομενός 9 
6. Τεγέα 8 
7. Μαντινειακός 8 
8. Βρασιές 7 
9. Πανθυρεατικός 6 
10. Ερμής 6 
11. Ολυμπιακός Λεωνίδιου 4 
12. Απόλλωνας Τυρού 4 
13. Νικηταράς 0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.