Header pic

Pic

Ευχαριστήριο μήνυμα του Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου στην εταιρεία «Ξυδιάς Μ. - Κορδονούρης Γ.»

Ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορακοβουνίου ευχαριστεί την εταιρεία «Ξυδιάς Μ. - Κορδονούρης Γ.» για την προσφορά της στον Σύλλογο και στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού.

Η εταιρεία «Ξυδιάς Μ. - Κορδονούρης Γ.» παρέθεσε το γεύμα στους παίχτες της ομάδας του Κορακοβουνίου, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στο τσιπουράδικο «Τα Σκαθάρια» στο Κορακοβούνι, θέλοντας να εκφράσει την έμπρακτη συμπαράστασή της στην ομάδα του χωριού.

Η εταιρεία «Ξυδιάς Μ. - Κορδονούρης Γ.» δραστηριοποιείται στον χώρο εγκατάστασης κατασκευών αλουμινίου και είναι επίσημος αντιπρόσωπος των αλουμινίων Europa στην περιοχή μας.


«Η εταιρία μας Μ. Ξυδιάς & Γ. Κορδονούρης Ο.Ε. αποτελεί μία από τις κυρίαρχες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου. Δραστηριοποιούμαστε στο Ν. Αρκαδίας από το 1988 σαν ανεξάρτητοι κατασκευαστές και το 2002 ενώσαμε τις δυνάμεις μας δημιουργώντας την εταιρεία μας, η οποία έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Βασικά χαρακτηριστικά μας της εταιρείας μας είναι η σχέση εμπιστοσύνης, σταθερότητα και η δυναμική που προκύπτει από την πολυετή παρουσία μας στην αγορά. Η εταιρεία μας, πιστοποιημένος κατασκευαστής των κουφωμάτων αλουμινίου EUROPA, ανήκει στην κατηγορία των επίσημων κατασκευαστών. Διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων μας, τα υλικά και τα εξαρτήματα προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης και είναι εγκεκριμένα από την εταιρία Europa.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.