Header pic

Pic

Ήττα εντός έδρας για το Κορακοβούνι

Την ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου υποδέχθηκε το Κορακοβούνι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Τοπικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας. Ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες αναζητούσαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. 



Το Κορακοβούνι ήθελε να μείνει στην 3η θέση του σχετικού πίνακα του πρωταθλήματος, ενώ ο Ολυμπιακός ευελπιστούσε σε νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας. Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά με διαιτητή τον κ. Γκριτσέπη, βοηθούς τους κ. Κυρίο και κα. Παπαιωάννου, ενώ παρατηρητής αγώνα ήταν ο κ. Τσαγγούρης.

Η ομάδα του Κορακοβουνίου μπήκε νευρικά στον αγώνα, χωρίς να έχει καθαρό μυαλό και πλάνο παιχνιδιού, με πολλές μπαλιές στο κέντρο του γηπέδου, απέναντι σε μια καλά οργανωμένη άμυνα με 5 αμυντικούς στην γραμμή. (σύστημα 5-4-1). Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη του Κορακοβουνίου και στο 22' ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Κυρίο Ηλία.

Η ηρεμία στον τρόπο παιχνιδιού δεν ήρθε για το Κορακοβούνι και 13 λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα στο 35' ο Ολυμπιακός πήρε σαφές προβάδισμα νίκης με γκολ του Τσελέπη Δημήτρη.

Το Κορακοβούνι κάνει σέντρα και στην πρώτη επίθεση μετά το γκολ, κερδίζει πέναλτι σε διπλή ανατροπή των επιθετικών του. Εκτελεστής από τα 11μέτρα ο αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Κουλεντιανός, ο οποίος ήταν εύστοχος και μειώνει σε 2 -1 στο 37'. Το ημίχρονο έκλεισε με το προβάδισμα του Ολυμπιακού αλλά και με το Κορακοβούνι να έχει ελπίδες να ισοφαρίσει ή και να πάρει τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα και προσπάθησαν από νωρίς να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού δεν επέτρεψε να συμβεί αυτό, σε συνάρτηση με την έλλειψη σχεδίου και τελειωμάτων. Στο 80' έπειτα από αντεπίθεση του Ολυμπιακού, ο Ηλίας Βλάμης, που είχε μπει αλλαγή νωρίτερα, κατάφερε να χριστεί σκόρερ και να κάνει το 1 - 3, το οποίο θα είναι και το τελικό σκορ.

Οδυνηρή ήττα για το Κορακοβούνι, φυσική εξέλιξη της εμφάνισης του στο γήπεδο και μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό που είχε ανάγκη τους 3 βαθμούς. Στα δυσάρεστα για την ομάδα του Κορακοβουνίου είναι οι 2 κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι θα λείψουν από το επόμενο σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Τριπόλεως.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθη ενός λεπτού σιγή από τις ομάδες και τους φιλάθλους, στην μνήμη του Κωνσταντίνου Προβατάρη, παλαίμαχου παίκτη της ομάδας του Αγ. Ανδρέα (Βρασιές) και πρώην πρόεδρο αυτής. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.