Header pic

Pic

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου (photo&video)

 Λίγες ημέρες έμειναν, ημέρες γιορτινές πριν να αποχαιρετήσουμε το 2018 και κάλως να ορίσουμε το νέο έτος με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Το ίδιο μήνυμα ήθελε να προωθήσει ο Α.Ε.Ε.Σύλλογος Κορακοβουνίου, στην τελευταία εορταστική εκδήλωση για το 2018. που πραγματοποίησε χθες (σ.σ. Παρασκευή 28.12.2018) στο κέντρο διασκέδασης "ο Ρήγας", Κορακοβούνι.


 Την βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λυτρίβης Γεώργιος του Θεοδώρου, με ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα και με ευχαριστίες σε όλους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα με τον Σταύρο στα πλήκτρα και το τραγούδι, Γιώργο στην κιθάρα, λαούτο και το τραγούδι, τον Βαγγέλη στο κλαρίνο και το τραγούδι και τον Μπάμπη στο μπουζούκι.

 Στην εκδήλωση διεξήχθη και λαχειοφόρος αγορά με τυχερούς τους λαχνούς το 174 που κέρδισε μια τηλεόραση προσφορά του Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου και 876 που κέρδισε ένα τάμπλετ, προσφορά του Korakovouni WebRadio.

 Ακόμα παρόν στην εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι κ. Χονδρολέος Ιωάννης & κ. Γκαύρος Δημήτριος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κολλαρετάκης Άρης & κ. Αρφάνης Δημήτριος ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και υποψήφιος δήμαρχος κ. Καμπύλης Γεώργιος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ κ. Βλάχος Χρήστος, ο πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία κ. Γιαννακόπουλος Νικόλας, ο πρόεδρος του χωριού κ. Λυτρίβης Αθανάσιος, ο πρόεδρος του Σ.Φ.Ορεινού Κορακοβουνίου κ. Λυτρίβης Ιωάννης ενώ ο δήμαρχος κ. Μαντάς χαιρέτησε και ενίσχυσε οικονομικά την εκδήλωση, ενημερώνοντας τηλεφωνικά τον Σύλλογο για την απουσία του λόγω προσωπικού κολλήματος.

Καλές Γιορτές και Καλή Πρωτοχρονιά. 
Υγεία, ευτυχία και ειρήνη.





















Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.