Header pic

Pic

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου για την ανακατασκευή 12 Παιδικών χαρών & του Κορακοβουνίου

 Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου  για την ανακατασκευή 12 Παιδικών χαρών στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2. 

 Οι παιδικές χαρές, που μέσα σε αυτές είναι και του Κορακοβουνίου είναι: Πλατεία Καρυτσιώτη, Άγιος Παύλος, Κάτω Δολιανά, Μελιγού, Ξηροπήγαδο, Βέρβενα, Αγιος Πέτρος, Καστρί, Αγιος Ανδρέας, Πραστός, Κούτρουφα, με προϋπολογισμό 240.000€. 


Αναλυτικά η ανάρτηση του Δήμαρχου στην σελίδα του στο facebook:
"Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου μας για την ανακατασκευή 12 Παιδικών χαρών στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2!! Πλατεία Καρυτσιώτη, Αγιος Παύλος, Κάτω Δολιανά, Μελιγού, Ξηροπήγαδο, Βέρβενα, Αγιος Πέτρος, Καστρί, Αγιος Ανδρέας, Κορακοβούνι, Πραστός, Κούτρουφα, με προϋπολογισμό 240.000€.
Τα συγχαρητήρια μου στους Μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας μας για τη συνεργασία τους στην επίτευξη του στόχου.. Είμαστε έτοιμοι πλέον για τη Δημοπράτηση."


1 σχόλιο:

  1. σκληρο αυτο γιατι θυμαμαι πριν λιγες ημερες εναν κυριο που τα συμφεροντα του ειναι αντιθετα πλεον να δηλωνει οτι ειναι τοσο αχρηστοι που ουτε την παιδικη χαρα που παιζουν τα παιδια δεν φτιαχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.