Header pic

Pic

Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ο κ. Γιάννης Τρουπής

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 8 το απόγευμα, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μετά την παραίτηση του κ. Ιωάννη Μπουντρούκα από το αξίωμα του Προέδρου που υπηρέτησε εδώ και 9 χρόνια.

Νέος Πρόεδρος εξελέγη, παμψηφεί από τα 20 παρόντα μέλη του ΔΣ ο κ. Γιάννης Τρουπής.

«Μου δίνεται η ευκαιρία μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ και τους επαγγελματίες της Αρκαδίας να συνεχίσουμε την παρακαταθήκη που μας άφησε ο απελθών Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, γιατί ο Γιάννης Μπουντρούκας για μένα και το ΔΣ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση μέσα στο Επιμελητήριο.

Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων, να μου δώσουν παμψηφεί το αξίωμα του Προέδρου αποτελεί μεγάλη ευθύνη και τιμή για μένα να υπηρετήσω τον Επιμελητηριακό θεσμό από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας» αναφέρει ο κ. Γιάννης Τρουπής.

Πηγή: www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.