Header pic

Pic

Προτάσεις στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για τοποθέτηση χλοοτάπητα στα γήπεδα Κορακοβουνίου & ΜΑΝΟ Αχιλλέα

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση, τέθηκαν 4 θέματα εκτός ημερησίας διάταξης από τον δήμαρχο κ.Π.Μαντά.


 Το 3ο θέμα αφορούσε,την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για την κατασκευή-επισκευή-συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων,συγκεκριμένα για το γήπεδο Κορακοβουνίου και την τοποθέτηση χλοοτάπητα΄.

 Καθώς και την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, για την κατασκευή-επισκευή-συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, για το γήπεδο ΜΑΝΟ Αχιλλέας και την τοποθέτηση χλοοτάπητα και την κατασκευή γηπέδων μπάσκετ και τένις.

 Ο Δήμαρχος κ.Π.Μαντάς για το γήπεδο ΜΑΝΟ Αχιλλέας είπε χαρακτηριστικά,ότι με την προσθήκη των γηπέδων μπάσκετ και τένις,θα δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες για την δωρεάν άθληση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος…

Ο επικεφαλής της μείζονος κ.Γ.Καμπύλης είπε,ότι καλό θα ήταν να γίνει και στίβος στο Παράλιο Άστρος…στην συνέχεια οι δ/σ κ.κ Παινέσης και Σούρσος ,ρώτησαν γιατί να μη γίνει & ο φωτισμός στα γήπεδα Μελιγούς και Αγ.Ανδρέα…και η πρόεδρος της τ/κ Αγ.Ανδρέα κ.Μπακάλη συμπλήρωσε ,ότι σε μια κοντινή απόσταση θα έχουμε 2 ημιτελή γήπεδα…όπως έχουμε και το γήπεδο μπάσκετ του Αγ.Ανδρέα ημιτελές…

Ο δήμαρχος κ.Π.Μαντάς απήντησε,ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για συγκεκριμένες εργασίες και έχουν και συγκεκριμένο προϋπολογισμό…

Δείτε τα σχετικά videos…

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ
Εισήγηση για γήπεδα,Κορακοβουνίου & ΜΑΝΟ Αχιλλέα



3 σχόλια:

  1. Και η αντιπολίτευση μας λέει ότι καλό είναι να μην γίνει αλλά να δοθούν τα χρήματα εκεί που τους συμφέρει. Ψηφοθηρικά και επαγγελαμτικά. Ούτε των υποψήφιων σας δεν θα βρείτε στο Κορακοβούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ31 Ιανουαρίου, 2019 08:40

    Έχουμε και λέμε:
    1ον Όταν κλήθηκαν να ψηφίσουν για το Μουσείο σχολική ζωής η αντιπολίτευση είπε γιατί δεν φτιάχνουμε ένα μουσείο στο Άστρος.
    2ον Όταν κλήθηκαν να ψηφίσουν για το γήπεδο αντιπρότειναν να κατασκευάσουν ένα ολοκληρωμένο στο Παράλιο Άστρος.

    Αν θα σας αφήσουμε να μπείτε στο Κορακοβούνι θα είναι επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξερουν ότι δε θα πάρουν ψήφο εδώ γι αυτό μας υπονομεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.