Header pic

Pic

Ήττα για τον Αίολο στον αγώνα με τον Σπαρτιατικό




 Από το aioloskynourias.blogspot.com

Η ομάδα μας ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Σπαρτιατικού με 3-0 σετ 25-12 , 25-16, 25-23. Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι επιθετικά και αμυντικά με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 1-0. Ο Αίολος αντέδρασε στο δεύτερο σετ έως και το 15-15 αλλά ο Σπαρτιατικός κατάφερε και πάλι να πάρει μια διαφορά ασφαλείας και να προηγηθεί με 2-0. Στο τρίτο σετ ο Αίολος ήταν αυτός που γύρισε στο παιχνίδι με καλό σέρβις και άμυνες,κατάφερε να δυσκολέψει αρκετά τον αντίπαλο χάνοντας τελικά με 23-25. Η ομάδα του Σπαρτιατικού παραμένει πρώτη και αήττητη στον όμιλό μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα play off που ξεκινούν σύντομα!Η ομάδα μας έχει ακόμα δύο αγώνες με τον πρώτο στην Ερμιόνη με τον Α.Ο.Π.Ερμιονίδας το Σάββατο 2/2/2019 και με τον Α.Ο. Φάριδος σε εξ' αναβολής αναμέτρηση που δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο του Άστρους και γενικότερα της Κυνουρίας που παραβρέθηκε στο κλειστό το Σάββατο και ενίσχυσε την προσπάθειά μας να κρατήσουμε το άθλημα αυτό στον τόπο μας. Ευχόμαστε να γίνει το ίδιο και στον τελευταίο αγώνα μας για τη φετινή σεζόν.

ΑΙΟΛΟΣ : (Προπονητής Μαχλής Αναστάσιος)Δαλιάνης Φώτης, Τσάτσουλης Βασίλης, Κοχλιός Μάνος, Φουντούλης Ηλίας, Πίκουλης Τόλης, Βλαχάκης Γιώργος, Φάκλαρης Δημήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.