Header pic

Pic

KWR Τεχνολογία: Κάνετε τον Chrome να ανοίγει τις σελίδες πιο γρήγορα

Το Google Chrome απαιτεί πολύ χρόνο για να φορτώσει μια σελίδα για διάφορους λόγους. Η ταχύτητα πλοήγησης στο Internet είναι σχεδόν μηδαμινή όταν φορτώνονται βαριές ιστοσελίδες με JavaScript και η κατανάλωση μνήμης στο Chrome είναι τεράστια.



Επιπλέον, εάν το Google Chrome φαίνεται να αργεί να φορτώσει έναν ιστότοπο ή για αναζήτηση, ενδέχεται να έχει διαμορφωθεί για πρόσβαση σε σελίδες μέσω ενός διακομιστή μεσολάβησης ιστού.

Θα σας δείξουμε πώς να επιταχύνετε το Google Chrome επιλύοντας αυτό το πρόβλημα και να αυξήσετε την ταχύτητα φόρτωσης του, αλλάζοντας την ταχύτητα του διακομιστή μεσολάβησης

1. Κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία →  Επιλογές → Κάτω από την κουκούλα.

2. Στην ενότητα Δίκτυο, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο διαλόγου Ιδιότητες Internet.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις LAN και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στην επιλογή Αυτόματη ανίχνευση ρυθμίσεων.


ΠΗΓΗ: http://ccm.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.