Header pic

Pic

Ήττα με έντονα παράπονα για την διαιτησία για το Κορακοβούνι στον αγώνα με τον Ερμή Μελιγούς

 Την ήττα με έντονα τα παράπονα για την διαιτησία γνώρισε το Κορακοβούνι από τον Ερμή Μελιγούς στον αγώνα που έγινε στο απόγευμα της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου 2019 στην Μελιγού με σκορ 2-1.


 Το σκορ του αγώνα το άνοιξε ο Κώστας Μπάρλας στο 22ο λεπτό ύστερα απο λάθος της άμυνας του Κορακοβουνίου. Η ισοφάριση για το Κορακοβούνι ήρθε στο 50ο λεπτό με τον Δημήτρη Αδάμη.
 Στο 72ο λεπτό η ομάδα του Ερμή Μελιγούς. προηγήθηκε στο σκορ με τον Βασίλη Κατσίρη σε μια φάση μου ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του Κορακοβουνίου καθώς διαμαρτύρονται για φάουλ στον τερματοφύλακα του Κορακοβουνίου ο οποίος συνέχισε το παιχνίδι τραυματίας και στις καθυστερήσεις του αγώνα οι διαμαρτυρίες έγινα πιο έντονες, όταν παίχτης της Μελιγούς χτύπησε με γροθιά παίχτη του Κορακοβουνίου του έδειξε κόκκινη κάρτα αλλά δεν τον απέβαλε.

 Σε επόμενη ανάρτηση θα ανεβεί το βίντεο του αγώνα με τις φάσεις και τα γκολ.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.