Header pic

Pic

«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω» -Το συγκλονιστικό βίντεο μαθητών δημοτικού για τα τροχαία δυστυχήματα.

 Με ένα βίντεο «γροθιά στο στομάχι» αποφάσισαν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες, αναφορικά με τα τροχαία δυστυχήματα, οι μαθητές της Γ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου, στη Σκάλα Λακωνίας.

Τα παιδιά, με τη βοήθεια του δασκάλου τους, δημιούργησαν ένα συγκινητικό κοινωνικό σποτ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων σε σχέση με τους κινδύνους στην άσφαλτο.

Πολλές φορές, απερισκεψίες όπως η προσοχή στο κινητό, η μη τήρηση κανόνων ασφαλείας -όπως η ζώνη, το κράνος και τα όρια ταχύτητας- καθώς και η αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ, οδηγούν σε μοιραία δυστυχήματα.

Δυστυχήματα που είτε μπορούν καταστήσουν κάποιον πολυτραυματία και ανάπηρο είτε να κοστίσουν την ίδια του τη ζωή.

«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», είναι ο τίτλος του βίντεο και αυτό πρέπει να το σκέφτονται όλοι, πριν πιάσουν το τιμόνι στα χέρια τους.

         

Πηγή:| iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.