Header pic

Pic

Συνεχίζει να καίει η ''ουρά'' της 'Α Αρκαδίας, ''καθαρές'' νίκες για ΑΕΚ Τρίπολης και Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Ισοπαλία είχαμε στο γήπεδο του Αγίου Αντρέα ανάμεσα σε Βρασιές και Μαντινειακό και έτσι η αγωνία συνεχίζεται όσο αφορά την ''ουρά'' του βαθμολογικου πίνακα της 'Α Αρκαδίας.
Ο Μαντινειακος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ράζι στο 23ο λεπτό ένα αποτέλεσμα που κράτησε μεχρι το 72ο λεπτό εκεί πού η Βρασιές βρήκαν δίχτυα με το Λεπεντζή.
Από το 70ο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Αποστολόπουλου αγωνίζονταν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ρούμπου.
Βρασιές - Μαντινειακός 1-1
(αναλυτικό ρεπορτάζ από τον απεσταλμένο του www.arcadianews.gr στο γήπεδο του Αγίου Αντρέα σε πολύ λίγο)


Με ''χατ τρικ'' του Τεγεάτη Κώστα Κολιόπουλου ( 8' , 47' πεναλτι, 85') η ΑΕΚ Τρίπολης νίκησε τον ''μαχητικό'' Ορχομενό Λεβιδίου στο γήπεδο της Κάρτσοβας και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ά κατηγορίας Αρκαδίας. Πλήν του Κώστα Κολιόπουλου τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν ο Σαλαπάτας στο 45ο λεπτό ενώ για την ομάδα του Ορχομενού το γκολ σημείωσε ο Παυλίδης στο 88ο λεπτό, κλείνοντας το δείκτη του σκορ.
ΑΕΚ Τρίπολης - Ορχομενός Λεβιδίου 4-1



Άνετη νίκη πήρε και ο ανανεωμένος Ολυμπιακός Λεωνιδίου απέναντι στον Πανθυρεατικό. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς στο παιχνίδι όταν στο 7ο λεπτό ο Ηλίας Κυρίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μετά από μολις πέντε λεπτά και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό η ομάδα του Λεωνιδίου ''διπλασίασε'' τα τέρματα της με τον Πυργή.Εν συνεχεία ο Χαρμπαλής μείωσε προσωρινά για την ομάδα του Άστρους σε 2-1 στο 35ο λεπτό της συνάντησης και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.Πέντε λεπτά μετά την έναρξη στο 50ο λεπτό της συνάντησης ο Αβίντογλου έκανε τρία τα τέρματα για την ομάδα του και ο Μπαρμπόσα στο 58ο λεπτό επισφράγισε τη μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.
Ολυμπιακός Λεωνιδίου - Πανθυρεατικός 4-1

Πηγή: www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.