Header pic

Pic

Διαρρήκτες - Γείτονες σημειώσατε διπλό στην Μελιγού

Στο μάτι έβαλαν οι διαρρήκτες κατοικία στην Μελιγού, αλλά το σχέδιό τους δεν ευδοκίμησε, και τράπηκαν σε φυγή. Όπως αποδείχτηκε οι γείτονες είχαν τα μάτια τους δεκατέσσερα.



Σε μία εποχή όπου όλα συμβαίνουν, η διάρρηξη έπαψε πλέον να μας κινεί το ενδιαφέρον, αφού τα χωριά της Κυνουρίας μαστίζονται από παρόμοιες περιπτώσεις. Αυτό όμως που αξίζει να αναφερθεί είναι η συνετή στάση των γειτόνων που αντιλήφθηκαν άμεσα την κατάσταση και κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, διαρρήκτες προσπάθησαν να ανοίξουν κατοικία απόψε (Δευτέρα 4/2/2019) στη Μελιγού, αλλά οι γείτονες κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία. Μία φωνή, ένας θόρυβος είναι αρκετός να διώξει κάθε επίδοξο ληστή, χωρίς κίνδυνο για την ζωή κανενός και φυσικά η κλήση στην Αστυνομία είναι το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.