Header pic

Pic

Αγ. Βαλεντίνος: Ο Πολιούχος του Marketing

Αυτό συμβαίνει γιατί όπως όλοι γνωρίζετε στις 14 Φεβρουαρίου ο Άγιος Βαλεντίνος (μεγάλη χάρη του) είναι ο προστάτης των ερωτευμένων. Και όχι μόνο αυτών. Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι προστάτης των ανθοπωλείων, των ξενοδόχων, των κοσμηματοπωλείων και γενικότερα των εμπόρων.

Από τέλη Ιανουαρίου θα δεις ότι ξεφυτρώνουν από παντού καρδούλες κόκκινες (του πάθους), καρδούλες ροζ (για τους ρομαντικούς), καρδούλες λευκές (για τους αγνούς), καρδούλες μαύρες (για τους πληγωμένους) γενικά ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ και για όλα τα γούστα.
Όλοι διατυμπανίζουν τον έρωτά τους, ενώ όλο το χρόνο κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Αρχίζουν οι προετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός. Κυριακή φέτος φίλοι μου και την πατήσατε άσχημα, γιατί δεν υπάρχει δικαιολογία για να γλιτώσετε την έξοδο με το αμόρε ή την αγορά ενός συμβολικού δώρου, απόδειξη του έρωτά σας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσετε τη δικαιολογία «μωράκι μου, το ξέχασα», «γλυκούλα μου, δεν το ήξερα». Τα ανθοπωλεία είναι στολισμένα και φωταγωγημένα καλύτερα και από το Las Vegas, αποκλείεται να σου πέρασαν απαρατήρητα καλέ μου, οπότε βρείτε μια καλύτερη δικαιολογία.

«Ο Άγιος του Marketing, κάνει αισθητή την παρουσία του και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να σε αναγκάσει να βάλεις το χέρι στην τσέπη.»

Γιατί όσο συνειδητοποιημένος και αν είσαι, όσο κι αν έχεις επιλέξει να μη γιορτάσεις αυτή την ημέρα, με τι μούτρα θα απαντήσεις στον περίγυρό σου ότι δεν γιόρτασες ή ότι δεν πήρες ένα δωράκι στον έρωτά σου.

Και καλά εσύ είσαι άντρας και τους έχεις όλους γραμμένους αυτή τη δόλια τη σύντροφό σου δεν τη λυπάσαι που θα πάει στο κομμωτήριο και θα πέσουν όλες πάνω της να τη ρωτήσουν με αγωνία τι δώρο έλαβε; Αν απαντήσει ότι δεν έλαβε δώρο, να ξέρεις ότι σε έχουν κατατάξει στη κατηγορία «τσιφούτης», «φτωχομπηνές» και σίγουρα δεν αγαπάς το Μαράκι που αυτή λιώνει για σένα και εσύ αχρείε ούτε ένα λέλουδο δεν της πήρες, έτσι για τα μάτια του κόσμου.

«Τώρα μεταξύ μας, εγώ μαζί σας είμαι γιατί όλο αυτό το Marketing γύρω από την αγάπη με ψιλο-διαολίζει αλλά και αυτοί οι Marketers τι να γίνουν; Κλέφτες;»
«Αν θέλετε να γλιτώσετε γκρίνια, μούτρα και σύγκριση με τον Βαγγέλα από το συνεργείο απέναντι, η λύση είναι μια.»

Πάρτε το κορίτσι σας μια αγκαλιά, χαρίστε της το πιο όμορφο χαμόγελό σας και θυμίστε της όλους εκείνους τους λόγους που είστε μαζί. Καμία ικανοποιημένη γυναίκα δεν πρόκειται να σας γκρινιάξει ότι δεν τη σκέφτεστε και ότι δεν την αγαπάτε όταν όλο τον υπόλοιπο χρόνο είναι ευτυχισμένη μαζί σας.


«Ο Έρωτας είναι μια γιορτή που διαρκεί όσο εμείς του το επιτρέπουμε, χαμογελάστε, αγκαλιαστείτε και απολαύστε κάθε στιγμή τον έρωτα και την αγάπη σας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.