Header pic

Pic

Αθλητική εκπομπή: Τα σπορ της Αρκαδίας (vd)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11-2-2019 στα στούντιο της Αρκαδικής Τηλεόρασης η εβδομαδιαία εκπομπή ''Τα σπορ της Αρκαδίας'' μία εκπομπή την οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Γιάννης Χασάπης.


Σε αυτήν την εκπομπή παρευρέθηκαν ως καλεσμένοι δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν ασχοληθεί με το ''βασιλιά των σπορ'' κατά το παρελθόν και συνεχίζουν να ασχολούνται ενεργά ακόμα ως παλαίμαχοι πλέον. Έτσι λοιπόν την εκπομπή ''κόσμησαν'' με την παρουσία τους ο γνωστός παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναρκαδικού και πολλών άλλων ομάδων όμορων νομών Γιάννης Γιαννακόπουλος και ο Δημήτρης Παπαθανασίου, εκπρόσωπος της ομάδας παλαιμάχων Αρκαδίας ΑΓΩ – ΑΝΑΚΤΗΣΗ.

Σε αυτή την εκπομπή ο παρουσιαστής και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τον Αστέρα Τρίπολης, για την σπουδαία νίκη του Παναρκαδικού απέναντι στον Παναργειακό, για τα τοπικά πρωταθλήματα της Αρκαδίας, και φυσικά για τις δράσεις των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Αρκαδίας και για τα μελλοντικά τους σχέδια...

Δείτε την εκπομπή, αλλά και τις φάσεις του αγώνα Ορχομενός Λεβιδίου- Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου στο βίντεο που ακολουθεί:

        

Πηγή: www.arcadianews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.