Header pic

Pic

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Κυνήγι του Θησαυρού στο Κορακοβούνι

Φωνές και γέλια, χαρούμενα φωτεινά πρόσωπα, χωρισμένα σε ομάδες Μπλε, Πράσινο, Κόκκινο και Ροζ ένα πολύχρωμο μωσαϊκό που λαίμαργα περίμενε τον πρώτο γρίφο για να ξεκινήσει το μαγικό Κυνήγι του Θησαυρού.


 Η έναρξη κοινή για όλους, το προαύλιο του δημοτικού σχολείου Κορακοβουνίου, που πήρε ξανά ζωή θυμίζοντας τα λαμπρά χρόνια δόξας, που δυστυχώς πέρασαν. Οι φάκελοι μοιράστηκαν και με το λάκτισμα της έναρξης ανοίχτηκαν και τα μάτια όλων φώτισαν βλέποντας τον πρώτο γρίφο. Όλοι μαζί έψαχναν τη λύση, να βοηθήσουν ο καθένας με τις γνώσεις του, να δώσει στην ομάδα του.

«Το βρήκαμε, πάμε» ακούστηκε σχεδόν ταυτόχρονα και ένα πολύχρωμο ποτάμι χύθηκε με διαφορετικούς προορισμούς όπως το Άγαλμα του Καζάκη, η εκκλησία, το περίπτερο.

 Νικήτρια ήταν η ροζ ομάδα η οποία μοιράστηκε τον θησαυρό που βρήκε με τις υπόλοιπες τρεις.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κυνήγι του Θησαυρού ήταν μια ιδέα της Ιωάννας (Γιάννα) Τετώρου η οποία σε συνεννόηση με τον Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου οργάνωσε αυτό το υπέροχο δρώμενο που πραγματοποιήθηκε στο Κορακοβουνί και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την προσμονή για την πραγματοποίηση του ξανά στο μέλλον.







































Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.