Header pic

Pic

Ανακοίνωση του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου για το Καρναβάλι

 Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας έκαναν την τιμή να παραβρεθούν στο Καρναβάλι Κορακοβουνίου «Περί ορέξεως Πλακόπιτα». 

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άρματα και τους καρναβαλιστές που παρέλασαν , στον εκφωνητή μας Δημήτρη Λαλουδάκη, στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Αστρους , στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κουτρούφων και Θυρεάτη ,στο Λάμπρο με τη παρέα του, που κάθε χρόνο μας τιμούν με τη παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας που και φέτος υπήρξε αρωγός στη διοργάνωση του Καρναβαλίου. 

 Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει για αλλη μια φορά στους εθελοντές μας που για μέρες έτρεξαν προκειμένου να φέρουμε εις πέρας τόσο το παιχνίδι του «Χαμένου θησαυρού» το πρωί της Κυριακής όσο και το Καρναβάλι στη συνέχεια. 

 Χρόνια πολλά . Καλή σαρακοστή , και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.