Header pic

Pic

Κατατέθηκε ο φάκελος για χρηματοδότηση για το γήπεδο του Κορακοβουνίου & του Παραλίου Άστρους.

 Κατατέθηκε ο φάκελος, για χρηματοδότητση στο πρόγραμμα "Φιλόδημος", που αφορά το γήπεδο του Κορακοβουνίου του Παραλίου Άστρους αλλά της αγροτικής οδοποιίας Ξηροπήγαδου  στο Υπουργείο Εσωτερικών και στον κ.Ρούσια Μαρίνο.

Αυτό έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση του Δήμαρχου Παναγιώτη Μαντά στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
Αναλυτικά η ανάρτηση του δήμαρχου:
"Υποβάλαμε σήμερα στο Υπ.Εσωτερικών και τον κ. Marinos Rousias για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, τρία σημαντικά έργα του Δήμου μας:
Την αγροτική οδοποιία Ξηροπηγάδου, Το Γήπεδο Κορακοβουνίου και Το Γήπεδο Παραλιου Αστρους...
Ακολουθεί τη Δευτέρα το μουσείο Πλατάνου στο πράσινο ταμείο του ΥΠΕΚΑ..
Καλή μας επιτυχία..."





1 σχόλιο:

  1. Κορακοβουνιώτης30 Μαρτίου, 2019 13:29

    Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και το επιτελείο του για αυτήν την θετική εξέλιξη στο θέμα του γηπέδου του Κορακοβουνίου γιατί αποτελεί όνειρο σχεδόν όλων των κατοίκων του χωριού. Συγχαρητήρια και στο πρόεδρο του συλλόγου μας γιατί γνωρίζουμε όλοι τους αγώνες που έχει δώσει και προσωπικά ώστε να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.