Header pic

Pic

Πεζοπορία-περίπατο διοργανώνει ο Σύλλογος των Σπηλαιολόγων Ορειβατών Κυνουρίας (Σ.Ο.Κ) την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.

Η πεζοπορία θα γίνει από το Ορεινό Κορακοβούνι προς την την Ιερά Μονή Καρυάς από το παλιό μονοπάτι και θα υπάρχει και βαθμός δυσκολίας.
Καλό θα είναι να φοράτε ορειβατικά μποτάκια και μακρύ παντελόνι . Θα σας φανεί χρήσιμο το καπέλο, το μπαστουνάκι σας , ένα σνακ - φρούτα ,ένα μπουκάλι νερό , φωτογραφική μηχανή και το σημαντικότερο καλή διάθεση .
Σημείο συνάντησης : Βενζινάδικο ΕΚΟ Κρακοβούνι.
Ώρα συνάντησης : 8.00 πμ .
Βαθμός δυσκολίας : εύκολη - μέτρια .
Χλμ. : 4,5 .
Χρόνος πεζοπορίας : 3 ώρες .
Επειδή θα χρησιμοποιήσουμε mini bus για την εκδρομή μας παρακαλούμε ενημερώστε έγκαιρα για την συμμετοχή σας (προκειμένου να γίνει κράτηση θέσεων) έως Κυριακή 12/5 .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6944535959 καθημερινά από τις 17:00 έως 21:00 (Πατριαρχέας Γιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.