Header pic

Pic

Μεγάλη νίκη και παραμονή για τον Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου (φώτο)

 Μεγάλη νίκη που ισοδυναμεί με την παραμονή στην Ά κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αρκαδίας πέτυχε ο Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου με αντίπαλο τον Μαντινειακό με σκορ 2-0


 Με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς που θα τους εξασφάλιζαν την παραμονή το Κορακοβουνί πήρε αυτό που ήθελε, καθώς από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πίεσε και παίζοντας καλό και παθιασμένο ποδόσφαιρο κατάφερε και πέτυχε το πρώτο γκολ με τον Ιάσονα Πολύμενάκο στο 26ο λεπτό. Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι καθώς παρόλο την πίεση του Κορακοβουνίου και κάποιες αντιπιθέσεις της ομάδας του Μαντινειακού το ημίχρονο έληξε με 1-0

 Στο Β ημίχρονο το Κορακοβούνι μπήκε με το ίδιο πάθος και στο 56ο λεπτό έκανε το 2-0 με ένα πανέμορφο γκολ απο τον Γιάννη Λυτρίβη. Στο 75ο λεπτό ο διαιτητής κ.Διαμαντόπουλος απέβαλε με 2η κίτρινη τον Χάρη Λυτρίβη και ο Μαντινειακός μετέφερε την πίεση στην περιοχή του Κορακοβουνίου, που όμως στάθηκε καλά και έτσι ήρθε η νίκη που δίνει την παραμονή στην κατηγορία καθώς στην επόμενη αγωνιστική το Κορακοβούνι θα πάρει τους 3 βαθμούς στα χαρτιά λόγω Νικηταρα και ακόμη σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Απόλλων και Μαντινειακό είναι αυτό που υπερτερεί.

Τα άλλα αποτελέσματα του Σαββάτου.
Τεγέα-Απόλλων Τυρού 2-2
Ολ.Λεωνίδιου-Βρασιές 0-2

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει το βίντεο του αγώνα.









1 σχόλιο:

  1. ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ05 Μαΐου, 2019 10:53

    ΕΧΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.