Header pic

Pic

Πώς να ανακτήσετε έναν λογαριασμό Facebook που έχει χακαριστεί

Η σύνδεση στο Facebook και η διαπίστωση ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί ή είναι πιθανό σύντομα να χακαριστεί είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που τελευταία όλο και επιδεινώνεται.


Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές απλές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε ή να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας.

Ανακτήστε το Facebook με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
 
Η μέθοδος ανάκτησης μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε με το Facebook για να ανακτήσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας παρέχοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα χρήστη ή το πλήρες όνομά σας. Το Facebook, λοιπόν, θα σας οδηγήσει σε μια σειρά από βήματα επαλήθευσης για να ανακτήσει την πρόσβαση στο προφίλ σας.

Ανάκτηση λογαριασμού Facebook χωρίς ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 
Εάν η ηλεκτρονική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια του hacking, αυτή η σελίδα επαφής θα σας επιτρέψει να επισημάνετε ένα πρόβλημα σύνδεσης στο λογαριασμό σας. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και το Facebook θα συνεργαστεί μαζί σας για να λύσει το πρόβλημα.

Οι πληροφορίες σύνδεσης στο Facebook άλλαξαν

Η σελίδα βοήθειας Facebook σας παρέχει μια λίστα επιλογών που σας επιτρέπουν να λάβετε βοήθεια με βάση το συγκεκριμένο σας πρόβλημα.


Περισσότερες πληροφορίες
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια στο Facebook ή για την ανάκτηση ενός λογαριασμού που έχει καταστραφεί, ανατρέξτε στις σελίδες του Hacked και της Ασφάλειας του Facebook.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: http://www.kwr.gr
ΠΗΓΗ https://ccm.net/faq/3195-how-to-recover-a-hacked-facebook-account

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.