Header pic

Pic

Απόδραση το Σαββατοκύριακο - Κρυονέρι Αρκαδίας

Όλοι μας ψάχνουμε έναν επίγειο παράδεισο, ένα μέρος που να ηρεμήσουμε, να γεμίσουμε και να διασκεδάσουμε. Οι προορισμοί που μας προτείνουν πολλοί, συνήθως κοντά στην Αθήνα είναι πολλοί κι όταν τους επισκεπτόμαστε είναι σαν ... να είμαστε στην Αθήνα.



Το Korakovouni WebRadio σας προτείνει το Κρυονέρι Αρκαδίας. Βρίσκεται στα σύνορα των δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας. Ενώνει ειλικρινά τον Βορρά με τον Νότο.

Αλλά τι είναι το Κρυονέρι;

Το Κρυονέρι είναι μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Αρκαδίας. Το λευκό χρώμα της παραλίας παντρεύεται υπέροχα με το γκριζοπράσινο των ελαιόδεντρων που πραγματικά ακουμπούν το κύμα. Το πράσινο της ξυλοκερατιάς και των άλλων ενδημικών φυτών πλαισιώνει την παραλία που σαν πέπλο νυφικό απλώνεται μέχρι την κορυφή του βουνού πίσω, ακουμπά τον Πάρνωνα και παντρεύεται με αυτόν. Τα βαθιά μπλε νερά του Κρυονερίου γλύφουν την παραλία λες και αποτελούν φυσική συνέχεια της ακτής.



Τι θα βρούμε στο Κρυονέρι;

Υπάρχουν δύο καταστήματα που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Στα βόρεια βρίσκεται το εστιατόριο «Όστρια» με υπέροχους θαλασσινούς μεζέδες, φρέσκα ψάρια κι όχι μόνο. Στην σκιά των ομπρελών της μπορείτε να απολαύσετε το ουζάκι σας, ειλικρινά μέσα στη θάλασσα.

Νότια της «Όστριας» βρίσκεται το Κρυονέρι Beach Bar. Ομπρέλες από φύλλα καρύδας, άνετες ξαπλώστρες, μουσική που ταιριάζει απόλυτα στο τοπίο και ροφήματα που μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή. Όλα τα είδη καφέ, αλλά και αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλ θα σας χαλαρώσουν και θα σας ξεκουράσουν.



Πώς μπορείτε να επισκεφτείτε το Κρυονέρι;

Φυσικά ο απλούστερος τρόπος είναι με το όχημά σας (αυτοκίνητο ή μηχανή). Υπάρχει και η γραμμή του ΚΤΕΛ Αρκαδίας με τελευταίο δρομολόγιο επιστροφής στα χωριά της Βόρειας Κυνουρίας στις 5.00μμ


Μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από τους ιστότοπους παρακάτω


FACEBOOK:
► Κρυονέρι Ταβέρνα Όστρια
► ΚΡΥΟΝΕΡΙ BEACH BAR (ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ)
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
► http://kryoneribeachbar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.