Header pic

Pic

Οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Με την απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό των εντεταλμένων συμβούλων και ύστερα από το Συμβουλίου της προηγούμενης Κυριακής όπου συγκροτήθηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων, ολοκληρώθηκε η ανάθεση των καθηκόντων στα μέλη της δημοτικής αρχής

 Νομικά Πρόσωπα: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης - Δ.Ε.Υ.Α: Πρόεδρος: Αναγνωστάκου-Χατζηγιάννη Χριστίνα Αντιπρόεδρος: Καμπουρολιάς Παναγιώτης Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση - Δ.Η.Κ.Ε: Πρόεδρος: Καμπύλης Κωνσταντίνος Αντιπρόεδρος: Κλεώπας Γεώργιος. Νομικό Πρόσωπο Παιδικών Σταθμών:
Στο πλαίσιο ευρύτερης συνεργασίας με την παράταξη Ενωτική Συνεργασία Πρόεδρος των παιδικών σταθμών ορίστηκε ο επικεφαλής της παράταξης. Πρόεδρος: Βεκιάρης Βασίλειος Αντιπρόεδρος: Μπάρλα Αρετή-Μαρία του Ιωάννη
 Εντεταλμένοι Σύμβουλοι:
1) Δαλιάνης Ιωάννης, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού
 2) Μπάρλα Αρετή-Μαρία, εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Ακίνητης Περιουσίας και Κτηματολογίου
 3) Αρφάνης Αλέξιος εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης
 4) Κλεώπας Γεώργιος εντεταλμένος σύμβουλος επιτήρησης της λειτουργίας του Κ.Δ.Α.Υ
 5) Καμπουρολιάς Παναγιώτης εντεταλμένος σύμβουλος πρωτογενή τομέα
 6) Κορδονούρη Μεταξία εντεταλμένη σύμβουλος Προστασίας-Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και θεμάτων Ισότητας των Φύλων Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους! Εύχομαι μια δημιουργική και αποτελεσματική θητεία.
 Όλοι θα κριθούμε στην πράξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.