Header pic

Pic

Η Εορτή των Παμμέγιστων Ταξιαρχών στον Πραστό

Με την δέουσα μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος στον Πραστό Κυνουρίας η εορτή των Παμμέγιστων Ταξιαρχών.

 Το απόγευμα την Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου 2019 τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός στην εκκλησία των Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Ιερέα Γεωργίου Πετρή & Γεωργίου Αρφάνη, παρουσία πιστών ενώ τον Εσπερινό παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γεώργιος Καμπύλης, o πρόεδρος το Δημοτικού Συμβουλίου Θεμιστοκλής Πλακοκέφαλος, οι αντιδήμαρχοι Σαμαρτζής Γεώργιος και Δημήτρης Κατσής και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

 Στην συνέχεια στο Κέντρο Νικολάου Χιώτη πραγματοποιήθηκε δημοτικό γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί, με την Φυλιώ Πυργάκη τον Γιάννη Σιέττο την Γωγώ Μουστογιάννη και τον Άρη Μουγκοπέτρο στο κλαρίνο.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Θεία Λειτουργία.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.