Header pic

Pic

Πολλαπλά προβλήματα στα δίκτυα ύδρευσης Κορακοβουνίου και Ορεινού Κορακοβουνίου

Πολλές διαρροές και βλάβες εμφανίζονται τελευταία στα δίκτυα ύδρευσης των χωριών του Κορακοβουνίου και Ορεινού Κορακοβουνίου. Μεγαλώνει η αγανάκτηση και πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων των χωριών. 




Στο Κορακοβούνι, η μικρή δεξαμενή έχει υπερχειλίσει με αποτέλεσμα το νερό να πλημμυρήσει τον περιφερειακό δρόμο του χωριού, προκαλώντας προβλήματα διάβρωσης σε αυτόν.

Το αντλιοστάσιο δουλεύει ασταμάτητα, κυριολεκτικά 24 ώρες το 24ωρο, καταναλώνοντας ασύδοτα ηλεκτρικό ρεύμα. Η εσφαλμένη λειτουργία της αντλίας θα προκαλέσει βλάβες σε αυτή.

Το αντίθετο φαινόμενο από την υπερχείλιση της δεξαμενής ύδρευσης παρουσίαζει η δεξαμενή άρδευσης η οποία είναι άδεια.

Στο Ορεινό Κορακοβούνι έχει σπάσει ο εξωτερικός αγωγός ύδρευσης και το νερό δεν φτάνει στις κατοικίες, αλλά γεμίζει το ρέμα του Αβούρου. Το αντλιοστάσιο δουλεύει ασταμάτητα, αφού η δεξαμενή παραμένει άδεια και είναι σίγουρο πως θα εμφανίσει κι αυτό σύντομα σοβαρό πρόβλημα με την αντλία του.

Ακόμα ένας αγωγός δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου είναι σπασμένος κι όποια ποσότητα νερού έφτανε στο χωριό χάνεται κι αυτή στα καλντερίμια του.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Κορακοβουνίου και των ρωτήσαμε για τα προβλήματα της υδροδότησης. Μας δήλωσε ότι όλα αυτά τα έχει επισημάνει πολλές φορές στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και συνεχίζει να επισημαίνει και να τους ενοχλεί καθημερινά, άλλα ακόμα περιμένει να έλθουν τα συνεργεία επισκευής των βλαβών.
 (* φωτό αρχείου)

4 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΊ ΜΕΊΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΒΡΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖ. ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟ; ΞΗΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΒΟΥΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο Κορακοβούνι Μαντά θα λέτε και θα κλαίτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν τελειώσουν τη φασίνα θα έρθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εκεί μισές δουλειές έκαναν. Τα μισά χορτάρια μάζεψαν τα άλλα μισά τα παράτησαν εκεί όπου τα έκοψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.