Header pic

Pic

Ήττα με παράπονα στην πρεμιέρα της Ά Αρκαδίας για το Κορακοβούνι. Αποτελέσματα.


 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου στην πρεμιέρα της Ά κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣ Αρκαδίας στην Τρίπολη από την ομάδα της Τεγέας με σκορ 4-1.


 Ήττα με παράπονα όμως, καθώς και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ του Κορακοβουνίου ο διαιτητής Βεργέτης, σύμφωνα με κύκλους του Α.Ε.Ε.Σ.Κ, δεν απέβαλε παίχτη της ομάδας της Τεγέας μετά από αντιαθλητικό χτύπημα προς παίχτη της ομάδας του Κορακοβουνίου φάση που μπορείτε να την δείτε και να βγάλετε συμπεράσματα ΕΔΩ όπως την κατέγραψε η κάμερα του arcadiasports.gr.

 Στους άλλους αγώνες της αγωνιστικής τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ορχομενός Λεβιδίου - Δόξα Μεγαλόπολης 2-1
Ερμής Μελιγούς - Απόλλων Τυρού 5-0
Ολυμπιακός Λεωνιδίου - Μαντινειακός 5-1
Πανθυρεατικός - Δημητσάνα 2-0
ΠΑΟΚ Τρίπολης - Λεωνίδιο 1-2

Βαθμολογία: 
1. Ερμής Μελιγούς 3
2. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3
3. Τεγέα 3
4. Πανθυρεατικός 3
5. Ορχομενός Λεβιδίου 3
6. Λεωνίδιο 3
7. Δόξα Μεγαλόπολης 0
8.  ΠΑΟΚ Τρίπολης 0
9.  Δημητσάνα 0
10. Κορακοβούνι 0
11. Μαντινειακός 0
12. Απόλλωνας Τυρού 0

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΝΗΚΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΕΡΥΣΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.