Header pic

Pic

Πώς να ενημερώσετε στα Windows 10 δωρεάν

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, από τις 14 Ιανουαρίου 2020 τα Windows 7 δεν υποστηρίζονται πλέον και τα Windows 8.1 θα σταματήσουν το 2023. 


Εάν εξακολουθείτε να διαθέτετε μία από τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows στον υπολογιστή σας, θα ήταν σκόπιμο να εξετάσετε τη μετάβαση σε Windows 10.

Παρόλο που η διαδικασία ενημέρωσης ήταν λίγο περίπλοκη από τότε που έληξε η ελεύθερη περίοδος, υπάρχουν ακόμα τρόποι να το κάνετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα και μέσα στο νόμο. Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε.

Από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft 


Για να κάνετε ενημέρωση στα Windows 10, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της Microsoft για να κάνετε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης των Windows 10. Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "ενημέρωση τώρα" και η λήψη θα ξεκινήσει. Αφού φορτωθεί στον υπολογιστή σας, ξεκινήστε τη διαδικασία εγκατάστασης. Όταν ολοκληρωθεί, τα Windows 10 θα ελέγξουν αν είναι συμβατά με τον υπολογιστή σας.



Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10 χωρίς να την ενεργοποιήσετε; Εάν τα Windows 10 δεν έχουν ενεργοποιηθεί κατά την εγκατάσταση, θεωρητικά θα πρέπει να μπορείτε να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αγοράσετε μια άδεια και θα επιστρέψετε στο σημείο εκκίνησης. 



Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να το ενεργοποιήσετε χωρίς να περάσετε από τη διαδικασία εισαγωγής του κλειδιού προϊόντος. Για να το κάνετε αυτό, όταν το σύστημα σας ζητάει τον κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο κουμπί Παράλειψη. Θα πρέπει τώρα να χρησιμοποιείτε κανονικά τα Windows 10, εκτός από δύο μικρές λεπτομέρειες: θα εμφανιστεί ένα υδατογράφημα που σας υπενθυμίζει να το ενεργοποιήσετε και δεν θα μπορείτε να προσαρμόσετε το λειτουργικό σύστημα (για παράδειγμα, δεν θα μπορείτε να αλλάξετε ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας).

 Εκτός από αυτή τη μικρή ενόχληση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες των Windows 10 χωρίς πρόβλημα και επίσης να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: kwr.gr
ΠΗΓΗ: https://ccm.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.