Header pic

Pic

Συνεχίζονται τα μαθήματα και οι αιτήσεις στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Συνεχίζουμε επιτυχώς την λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας με την έναρξη των μαθημάτων, από τις 25/02/2020, στο πρόγραμμα «Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία».


Εξακολουθούν να γίνονται δεκτές οι αιτήσεις και για το εν λόγω πρόγραμα αλλά και για τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κ.λπ.) - (25 ώρες)

2. Επεξεργασία κειμένου – Διαδίκτυο (Ι) - (50 ώρες)

Παράλληλα ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι δύναται να λειτουργήσουν στο Δήμο μας επιπλέον τμήματα, σε διάφορες θεματικές ενότητες, εφόσον υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερομένων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε:

Τηλ.: 27553 60101 ή

Email: astros01@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.