Header pic

Pic

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας σχετικά με τα μέτρα πρόληψης προς αποφυγή μετάδοσης των ιών

Ο Δήμος μας προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άστρους την ενημέρωση διδασκόντων και μαθητών των σχολικών μονάδων της περιοχής μας, σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και τους κανόνες ατομικής υγιεινής που πρέπει να τηρούνται από όλους προς αποφυγή μετάδοσης των ιών.


Δεν χρειάζεται πανικός! Είναι απαραίτητη από όλους μας η λήψη των μέτρων βασικής προστασίας, των μέτρων υγιεινής, των μέτρων που έχουν να κάνουν με το πλύσιμο των χεριών, των μέτρων που έχουν να κάνουν με την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, που αποφεύγουν τις συναθροίσεις, που αποφεύγουν τους χώρους που μπορούν να εκτεθούν σε ιώσεις.

Tα μέτρα που έχουν να κάνουν με την αποφυγή επισκέψεων σε νοσοκομεία και ανθρώπους που είναι ασθενείς, με τα μέτρα που αφορούν στη γενικότερη υγιεινή του βήχα και των ιώσεων.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβουμε την αξία αυτών των μέτρων, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν η εξάπλωση του ιού.



Επισυνάπτεται σύνδεσμος από την ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με όλες τις οδηγίες.

https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.