Header pic

Pic

Χρησιμοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου σας σαν μεταφραστή

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Google Translate για Android και iPhone σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου σας για να μεταφράσετε κείμενο, είτε σε πραγματικό χρόνο είτε μέσω μιας φωτογραφίας. 



Η εφαρμογή μεταφράσεων Google υποστηρίζει πάνω από 100 γλώσσες και προτείνει μεταφράσεις όχι μόνο μέσω κειμένου αλλά και φωτογραφίας, βίντεο και ακόμη και φωνή! Ωστόσο, αυτές οι λειτουργίες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες σε όλες τις γλώσσες. Ο πλήρης κατάλογος των γλωσσών μπορεί να βρεθεί εδώ.

Η Μετάφραση Google προσφέρει τρεις επιλογές για τη μετάφραση κειμένου: άμεση μετάφραση, λήψη φωτογραφίας για μετάφραση κειμένου και μετάφραση εικόνων που έχουν ληφθεί προηγουμένως. Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει σε κάθε μέθοδο.


Πώς να χρησιμοποιήσετε το Instant Translate της Google

Για άμεση μετάφραση χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου σας, πρέπει πρώτα να μεταφορτώσετε το Google Translate και τις γλώσσες που θέλετε να αποθηκευτούν για χρήση εκτός σύνδεσης.

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή και οι γλώσσες, ξεκινήστε την εφαρμογή. Στην επάνω αριστερή γωνία, επιλέξτε την επιλογή Γλώσσα και πατήστε την αρχική γλώσσα του κειμένου. Κάντε το ίδιο στη δεξιά γωνία με τη γλώσσα στην οποία θέλετε να μεταφράσετε το κείμενο.

Αγγίξτε το εικονίδιο της κάμερας Instant Translate:



Τέλος, τοποθετήστε την κάμερα στο κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε. Η μετάφραση θα εμφανιστεί στην οθόνη.

Κάντε μια φωτογραφία για μετάφραση κειμένου

Για να μεταφράσετε κείμενο μέσω φωτογραφίας, απλά ξεκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε την επιλογή Γλώσσα στην επάνω αριστερή γωνία. Αγγίξτε την αρχική γλώσσα του κειμένου. Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο στην δεξιά γωνία με τη γλώσσα στην οποία θα θέλατε να μεταφράζεται το κείμενο.

Πατήστε την επιλογή Άμεση μετάφραση. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Κάμερα για να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Χρησιμοποιήστε το δάκτυλό σας για να επισημάνετε το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε. Η Google θα μεταφράσει άμεσα την επιλογή σας.

Μετάφραση εικόνων ήδη σε μια συσκευή

Η μετάφραση εικόνων που υπάρχουν ήδη στη συσκευή σας είναι μια πολύ παρόμοια διαδικασία με τη λήψη μιας φωτογραφίας.
Εκκινήστε τη Μετάφραση Google και επιλέξτε την επιλογή Γλώσσα στην επάνω αριστερή γωνία. Αγγίξτε την αρχική γλώσσα του κειμένου. Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο στην δεξιά γωνία με τη γλώσσα στην οποία θα θέλατε να μεταφράζεται το κείμενο.

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Κάμερα > Εισαγωγή.

Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να μεταφράσετε και, στη συνέχεια, επισημάνετε την επιλογή κειμένου που θέλετε να μεταφράσετε:



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: © rawpixel - 123rf.com
ΠΗΓΗ: ccm.net
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: kwr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.