Header pic

Pic

Επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορωνοϊού στην Βόρεια Κυνουρία

Από το πρωί της 24ης Μαρτίου ο εφιάλτης του Κορωνοϊού έγινε πραγματικότητα στην Βόρεια Κυνουρία.


Το πρώτο κρούσμα είναι άνδρας 80 ετών από το χωριό Στόλος και ειδικότερα από την θέση Φούντωμα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας πριν από τέσσερις ημέρες επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Άστρους λόγω άλλου νοσήματος. Εκεί, κατά την είσοδό του, όπως επιβάλει το προτόκολλο θερμομετρήκε. Η θερμοκρασία του ήταν κανονική και στη συνέχεια εξετάστηκε από γιατρό.

Την ίδια ημέρα (Παρασκευή, 20 Μαρτίου) ο άνδρας είχε επισκεφτεί το Supermarket και την τράπεζα στο Άστρος. Έχουν αρχίσει όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ιχνηλάτηση του άνδρα ώστε να βρεθούν τα μέρη στα οποία πήγε καθώς και οι άνθρωποι που ήρθε σε επαφή.

O ηλικιωμένος άνδρας αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό μεταφέρθηκε για νοσηλία στην Πάτρα.

Δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί οι πληροφορίες για το τρόπο με τον οποίο ο συγκεκριμένος άνδρας κόλλησε τον ιό. Φήμες θέλουν να έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες επισκέπτες από μεγάλα αστικά κέντρα στο χωριό Στόλος και ακόμα τα παιδιά του ηλικιωμένου επισκέφτηκαν τον ίδιο.

Ο ιατρός και ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον ηλικιωμένο βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης δήλωσε «Θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο χωριό από το οποίο κατάγεται το περιστατικό.Τσεκάρουμε που κυκλοφόρησε. Θέλει ψυχραιμία. Θα δούμε που έχει πάει με ποιους έχει έρθει σε επαφή. Έχει ακουστεί πως έχει πάει σε τράπεζα, φαρμακείο κτλ. Το ερευνούμε δεν επιβεβαιώνονται όλα» και συνέστησε ψυχραιμία.


ΠΗΓΕΣ: kalimera-arkadia.gr | astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.