Header pic

Pic

Σάρκα & οστά παίρνει το όνειρο για την αναβάθμιση του γηπέδου του Κορακοβουνίου

 Σάρκα και οστά παίρνει το όνειρο των κατοίκων του Κορακοβουνίου για την αναβάθμιση της ιστορικής έδρας του Κορακοβουνίου. ά

 Όπως αναρτήθηκε στην διαύγεια (https://diavgeia.gov.gr) εγκρίθηκε, με υπογραφή του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ.Καμπύλη Γεώργιο, η δέσμευση πίστωσης 278.132,00 €,για την Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου ποδοσφαίρου της τκ Κορακοβουνίου μέσω του προγράμματος "Φιλόδημος"

Ο φάκελος είχε κατατεθεί στις 29-3-2019 (Δείτε ΕΔΩ) και εγκρίθηκε στις 10-4-2019 (Δείτε ΕΔΩ)

 Έτσι μένουν τα τυπικά για την έναρξη των εργασιών αναβάθμισης του γηπέδου του Κορακοβουνίου όπου αφορούν χλοοτάπητα και αποστραγγιστικά έργα.

 Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου Λυτρίβη Γεώργιο μας δήλωσε τα εξής:
«Το γήπεδό μας είναι η απόδειξη ότι όταν θέλεις κάτι πολύ τα καταφέρνεις. Το όνειρο του γηπέδου είχε ξεθωριάσει. Όταν αναλάβαμε λίγοι πίστευαν ότι κάποια στιγμή το γήπεδο μας θα ξαναφτιαχνόταν. Ώσπου παρουσιάστηκε η ευκαιρία και δεν «την αφήσαμε στη τύχη της». Ευχαριστούμε όλους όσους είδαν το πάθος μας για να ξαναζωντανέψει το γήπεδο και συνέβαλαν με την εξεύρεση και την επιλογή της χρηματοδότησης. Το δύσκολο κομμάτι υλοποιείται. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούν τα χρήματα και για τον εξωτερικό χώρο και σύντομα η Ομάδα μας θα επιστρέψει σπίτι της»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.