Header pic

Pic

Συνεχίζουμε τις πεζοπορίες μας στα μονοπάτια του Πάρνωνα


Ο ΣΟΚ για την περίοδο Μαρτίου - Απριλίου έχει προγραμματίσει 4 πεζοπορικές εκδρομές

Οι προγραμματισμένες ημ/νίες είναι: 15 και 29 Μαρτίου - 12 και 26 Απρίλιου. Για τον μήνα Μάρτιο η πρώτη πεζοπορία θα γίνει στις 15/3 και αφορά την περιοχή της Καστάνιτσας και το γνωστό από πέρσι φαράγγι του Λούλουγκα.
Mια πολύ ιδιαίτερη και όμορφη διαδρομή με μικρό βαθμό δυσκολίας που περνά από βαθύ φαράγγι, κεντρικό φαρδύ μονοπάτι, στενό μονοπάτι ,άγριο δάσος και φυσικά από τα χωριά Καστάνιτσα και Σίταινα. Η διαδρομή είναι κυκλική και η πεζοπορία διάρκειας περίπου 4 ωρών.
Σημείο συνάντησης τα Διπόταμα στις 8.30 το πρωί της Κυριακής.


Η δεύτερη πεζοπορία θα γίνει στις 29/3. Είναι δυσκολότερη από την πρώτη και αφορά στην περιοχή του Πραστού - Καστάνιτσας διανύοντας τις περιοχές Ξηροκάμπι - Μούσγα - Αγ. Παντελεήμονας.
Είναι μια όμορφη διαδρομή μέσα από δάσος καθώς και σε ανοιχτό κομμάτι διάρκειας περίπου 4-5 ωρών.
Θα πρέπει να γίνει συνεννόηση νωρίτερα για το θέμα τις μεταφοράς μας καθώς η εκκίνηση θα είναι στον Πραστό και ο τερματισμός στην Καστάνιτσα η αντίστροφα.


Θα πρέπει να έχουμε μαζί μας τον απαραίτητο εξοπλισμό για πεζοπορίες καθώς επίσης νερό, σνακ και φρούτα.


Η επιβεβαίωση της εκδρομής θα γίνει δύο μέρες πριν όπου θα πρέπει ήδη να έχετε ενημερώσει για την συμμετοχή σας.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6944535959 καθημερινά 17:00 έως 21:00, Γιάννης Πατριαρχέας *Έφορος Θαλάσσιου Καγιάκ, Ποδηλάτου, Πεζοπορίας. .


Για τις πεζοπορίες του Απριλίου περισσότερες πληροφορίες σχετικά σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.