Header pic

Pic

Δωρεάν τα World War Z, Figment και Tormentor από την Epic Games

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των παιχνιδιών, η Epic Games σας προσφέρει εντελώς δωρεάν παιχνίδια. Μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας το World War Z.




Η προσφορά δεν σταματά εδώ, η Epic Games σας προσφέρει ακόμα άλλα δύο παιχνίδια, τα Figment και Tormentor x Punisher.

Ο τρόπος να αποκτήσετε αυτά τα παιχνίδια είναι απλός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό (αν δεν έχετε) στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic Game, το Epic Game Store. Μετά την εγγραφή σας μπορείτε να κατεβάσετε, με όλα τα δικαιώματα, δωρεάν τα παιχνίδια αυτά.

Τα ευχάριστα νέα από την Epic Games δεν σταματούν εκεί, αφού κάθε εβδομάδα θα σας προσφέρει και νέα παιχνίδια. Στο πρόγραμμα για την επόμενη εβδομάδα είναι άλλοι δύο γνωστοί τίτλοι της εαιρίας, τα Gone Home και Hob.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα trailer των τίτλων που σας προσφέρει η Epic Games και μια μικρή περιγραφή.


Στο World War Z διαχειρίζεστε έναν σκοπευτή σε μια ομάδα τεσσάρων παιχτών και αντιμετωπίζετε  χιλιάδες ζόμπι. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019. Κάντε κλικ για να το κατεβάσετε.


Το Figment (Premiered) σας προσφέρει ένα σουρεαλιστικό ταξίδι βαθιά μέσα στο μυαλό του ανθρώπου που υποφέρει από εφιάλτες.  Αντιμετωπίστε κρυμμένες αναμνήσεις, σκέψεις και επιθυμίες. Σημείο αναφοράς τα handmade γραφικά. Πρώτη κυκλοφορία το 2017. Κάντε κλικ για να το κατεβάσετε.


Τέλος, το Tormentor X Punisher επικεντρώνεται στη γρήγορη δράση και στο moto "kill, destroy, massacre demons, crack combos, get upgrades for unique killings and try to survive the endless slaughter". Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2017. Κάντε κλικ για να το κατεβάσετε.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.