Header pic

Pic

Οι καλύτερες εφαρμογές για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές

Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες σας από το smartphone ή το tablet σας, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές εφαρμογές που πρέπει να γνωρίσετε. 



Τώρα περισσότερο από ποτέ, η κατάλληλη στιγμή δείτε τις σειρές που θέλετε,μέσα στην επιβαλλόμενη καραντίνα λόγω της επιδημίας Covid-19.

Θα σας ενημερώσουμε για τη κατάλληλη επιλογή των εφαρμογών, ώστε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες μέσω διαδικτυακής ροής (streaming) και να απολαύσετε το χρόνο σας στο σπίτι, μειώνοντας τις συνέπειες της απομόνωσης.

Netflix

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming και τώρα σας επιτρέπει να μοιράζεστε λογαριασμούς χρηστών.

Το Netflix, που ξεκίνησε το 1998, με το online streaming  "Netflix and Chill" που έχει γίνει πλέον πολιτιστικό φαινόμενο. Εκτός από το δικό του πρωτότυπο περιεχόμενο, το Netflix διαθέτει ένα μεγάλο κατάλογο ταινιών, σειρών, κινούμενων σχεδίων και ντοκιμαντέρ.

Το σύνολο του περιεχομένου ταξινομείται ανά είδος και οι αλγόριθμοι του, κάνουν εύκολα προτάσεις παρόμοιου περιεχομένου με βάση το ιστορικό προβολής. Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές μπορούν να προβληθούν μέσω ροής και ορισμένα περιεχόμενα μπορούν να μεταφορτωθούν για προβολή εκτός σύνδεσης.

Οι συνδρομές ξεκινούν από 7,99 Ευρώ το μήνα. Το Netflix προσφέρει επίσης συνδρομή πολλαπλών οθονών για χρήστες που επιθυμούν να πραγματοποιούν ταυτόχρονη ροή σε πολλαπλές συσκευές ή να μοιράζονται τους λογαριασμούς τους με μέλη της οικογένειας. μη ξεχνάτε, το Netflix σας παρέχει κι έναν μήνα δωρεάν, που με διάφορους τρόπους μπορείτε να το κάνετε αιώνιο... (*δεν πρόκειται να το μάθετε από εμάς, σεβόμαστε την υπηρεσία που μας βγάζει από την καθημερινή ρουτίνα)

Εκτός από τον ιστότοπό του, μπορείτε επίσης να πάρετε το Netflix μέσω των εφαρμογών Android και iOS. Ωστόσο, πρώτα θα χρειαστεί να εγγραφείτε για συνδρομή στην ιστοσελίδα της Netflix.


Amazon Prime Video

Εκτός από την υπηρεσία δωρεάν παράδοσης, το Amazon Prime περιλαμβάνει επίσης υπηρεσία συνεχούς ροής με πολλές τηλεοπτικές σειρές και πρωτότυπο περιεχόμενο.

Έχετε συνδρομή Amazon Prime; Εάν ναι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε πρόσβαση στο Amazon Prime Video χωρίς επιπλέον κόστος! Αυτή η υπηρεσία συνεχούς ροής, η οποία μοιάζει πολύ με το Netflix, έχει το δικό της πρωτότυπο περιεχόμενο, κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές. Προσφέρει επίσης μεγάλο αριθμό ταινιών, όπως το Blockbusters, Classics, ανεξάρτητες ταινίες και πολλά άλλα.

Υπάρχει επίσης μια διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά για Android και iOS.

Μια συνδρομή Amazon Prime θα σας τρέξει 5,99€ μηνιαίως. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες Prime: δωρεάν παράδοση πακέτων, Prime Video, streaming μουσικής Amazon, πρόσθετη αποθήκευση cloud και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Prime Video, δείτε το site τους.


Hulu

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα για τους οπαδούς της ιαπωνικώνς σειρών.

Ενώ το Hulu δεν είναι το πιό γνωστό στον κόσμο της ροής, φιλοξενεί μια εκλεκτική ποικιλία περιεχομένου! Παρόμοιο με άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, παράγει το δικό του πρωτότυπο περιεχόμενο, όπως η σειρά The Handleaf's Tale. Η υπηρεσία ιδρύθηκε με εταιρική σχέση μεταξύ Walt Disney, NBCUniversal, WarnerMedia και άλλων το 2010.

Το Hulu διατίθεται μόνο στις Η.Π.Α., εκτός εάν χρησιμοποιείτε VPN (ρίξτε μια ματιά στον Opera Browser) και οι συνδρομές ξεκινούν από 5,99 δολάρια το μήνα και μέσω VPN 9,99€ τον μήμα (περισσότερα εδώ). Πρεέπει να λάβετε υπόψη ότι το αρχικό περιεχόμενο του Hulu είναι γενικά διαθέσιμο σε άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής. Ωστόσο, η υπηρεσία ξεχωρίζει για τη φιλοξενία πολλών Ιαπωνικών σειρών. Επιπλέον μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από πολλά δημοφιλή αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια. Μάθετε περισσότερα για τον Hulu εδώ.

Αυτή η υπηρεσία προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για κινητά για συσκευές Android και iOS.


Disney +

Πιάστε όλα τα αγαπημένα σας προγράμματα Disney, Marvel, National Geographic και κλασικά Pixar στη Disney +.

Η Disney Plus εγκαινίασε το 2019, το Disney στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει να αντιμετωπίσει ανταγωνιστές όπως τα Netflix και Prime, αλλά έχει ένα πλεονέκτημα με το αποκλειστικό της περιεχόμενο. Θα βρείτε πολλά από τα αγαπημένα σας, όπως όλες οι ταινίες του Star Wars και όλες τις 30 season του «The Simpsons». Μπορείτε να παρακολουθήσετε από το τηλέφωνο, το tablet, τον υπολογιστή ή την Smart TV σας.

Η Disney + παρέχει μια δωρεάν δοκιμή διάρκειας 7 ημερών, αλλά αφού θα χρειαστεί να πάρετε μια συνδρομή για πρόσβαση στο περιεχόμενο. Οι επιλογές είναι $ 7 / μήνα, ή $ 70 / έτος.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Disney + εδώ για Android και iPhone.


HBO GO

Δείτε σε επανάληψη τα αγαπημένα σας παιχνίδια επεισοδίων Thrones και πολλά άλλα με το HBO GO.

Το HBO έχει σημαντικό αριθμό πρωτότυπων σειρών, συμπεριλαμβανομένων του  Game of Thrones, του Los Soprano και την Band of Brothers. Εάν βρίσκεστε στις Η.Π.Α. και έχετε μια συμβόλαιο τηλεοπτική υπηρεσία που περιλαμβάνει HBO, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την πλατφόρμα δωρεάν.

Στην Ελλάδα μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσω της Vodafone με ένα κλικ εδώ.

Η εφαρμογή HBO GO περιλαμβάνεται από προεπιλογή σε ορισμένες έξυπνες τηλεοράσεις και είναι επίσης διαθέσιμη για iOS και Android.



MUBI

Αριστουργήματα ταινιών και ανεξάρτητες παραγωγές.

Το MUBI φιλοξενεί έναν προσεκτικά επιμελημένο κατάλογο καλλιτεχνικών, ανεξάρτητων, κλασικών και βραβευμένων ταινιών από δημοφιλή φεστιβάλ κινηματογράφου. Αυτή η υπηρεσία ξεχωρίζει για τους πραγματικούς cinefil! Θα βρείτε πολλά άγνωστες στο ευρύ κοινό παραγωγές. Εδώ οι υπεύθυνοι θα σας παρέχουν νέες παραγωγές κάθε 30 ημέρες.

Η συνδρομή MUBI σάς επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο σε πολλές οθόνες καθώς και να κάνετε λήψη περιεχομένου στις συσκευές σας. Η εφαρμογή βρίσκεται σε πολλές τηλεοράσεις LG, Samsung και Sony. Είναι επίσης δυνατή η λήψη της έκδοσης εφαρμογής για iOS και Android. Δείτε το site της MUBI για να μάθετε περισσότερα.


ΠΗΓΗ: ccm.net
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: kwr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.