Header pic

Pic

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γεωργίου Λυτρίβη για το τέλος από την προεδρεία του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου

 Αγαπητοί μου συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του Συλλόγου,
Μετά από δύο θητείες στη Προεδρία του Συλλόγου νομίζω πως ήρθε η ώρα να παραδώσω τα κλειδιά. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα καλά , εξάλλου εσείς είστε οι κριτές, θέλω να σας διαβεβαιώσω όμως πως από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβα το Σύλλογο αυτός έγινε μέρος της καθημερινότητάς μου. Τόσο εγώ όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ , χωρίς το οποίο δεν θα κατάφερνα τίποτα, προσπαθούσαμε έχοντας πάντα κατα νού το συμφέρον του Συλλόγου και μόνο.

Αποχωρώ αφήνοντας τον ΑΕΕΣΚ πιο εξωστρεφή , περιουσιακά, Πολιτιστικά και Αθλητικά πλουσιότερο. Με το όνειρο του ΓΗΠΕΔΟΥ που είχε ξεθωριάσει ΖΩΝΤΑΝΟ. Εύχομαι από καρδιάς τόσο ο νέος Πρόεδρος όσο και το νέο Δ.Σ που θα προκύψει να είναι πιό άξιο και να οδηγήσει το Σύλλογο σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Θα είμαι στο πλευρό τους σε οτιδήποτε με χρειαστούν.

Κλείνοντας να ευχαριστήσω τα Δ.Σ όλων αυτών των χρόνων για τη συνεργασία, τους εθελοντές , το kwr, τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας(παιδική-ανδρική), το χορευτικό μας τμήμα. Όλοι εσείς αποτελείται τη ψυχή του Συλλόγου μας. Χάρη σε εσάς ο ΑΕΕΣΚ θα συνεχίσει να προσφέρει προάγοντας τον Αθλητισμό και το Πολιτισμό στη τοπική μας κοινωνία. 

Σας είμαι ευγνώμων ⚫️⭐️🔴

Υ.Γ1 Σχεδιάζαμε μέσα στον Απρίλιο να προχωρούσαμε τις διαδικασίες για τη νέα Διοίκηση έτσι ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για τον προγραμματισμό της νέας εποχής. Δυστυχώς οι εξελίξεις δεν μας το επέτρεψαν. Αυτο θα γίνει μόλις επανέλθουμε στη κανονικότητα.
Υ.Γ2 Το ότι αποχωρώ απο τη Προεδρία δεν σημαίνει οτι αποχωρώ και από το σύλλογο. Θα συνεχίσω να προσφέρω όπως έκανα όλα τα χρόνια είτε ήμουν είτε όχι στη Διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.