Header pic

Pic

Προβληματισμοί και ερωτήσεις του Λυτρίβη Γεώργιου σε σχέση με την εκτέλεση του έργου "Βασικός αγωγός τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος κεντρικής δεξαμενής οικισμού Κορακοβουνίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας"

 Με αφορμή την εκτέλεση του έργου «Βασικός αγωγός τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος κεντρικής δεξαμενής οικισμού Κορακοβουνίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» , όχλησης Δημοτών καθώς και προσωπικής επικοινωνίας και αυτοψίας με τρίτους μηχανικούς και εργολάβους, καταθέτω τους προβληματισμούς μου και σχετικές ερωτήσεις:

1) Για πιο λόγο ο εργολάβος , ενώ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από την τεχνική περιγραφή του έργου, περνάει τον αγωγό αριστερά του δρόμου;
2) Ποιος του έδωσε αυτή την οδηγία και για ποίο λόγο;
3) Ο δρόμος δε θα πέσει;
4) Το σκάμμα συμπυκνώνεται κανονικά; Αφού από τη μια μεριά είναι γκρεμός.
5) Η μελέτη πού δείχνει να γίνει το σκάμμα; Δεξιά ή αριστερά;
6) Ποια αποκατάσταση θα γίνει στο τέλος, αφού ο δρόμος διαλύεται τελείως μετά το σκάμμα;

Μπορεί να υπάρχουν απαντήσεις για όλα αυτά.
Επειδή όμως σαν απλός δημότης αλλά και ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος πήγα και τα είδα, και τα βλέπετε και όλοι εσείς από τις φωτογραφίες, νομίζω ότι πρέπει όποιος είναι αρμόδιος να απαντήσει.
Γιώργος Λυτρίβης Μέλιος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.