Header pic

Pic

Δημιούργηστε προσωρινό ή μίας χρήσης e-mail και προστατεύστε τον προσωπικό σας λογαριασμό

Έχετε ακούσει στο διαδίκτυο όταν κάτι είναι δωρεάν, στην πραγματικότητα έχει η τιμή και αυτή είναι τα δεδομένα σας. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές πιθανώς δωρεάν σελίδες μας κάνουν να εγγραφούμε για να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες τους. 



Τα δεδομένα μας, στην καλύτερη περίπτωση, θα καταστούν γνωστά σε τρίτους και θα χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς. Στη χειρότερη περίπτωση, θα πέσουν στα χέρια hackers ή κακόβουλων προγραμμάτων με κίνδυνο της ασφάλειάς μας.

Στα καλά νέα είναι ότι αυτό μπορεί να αποφευχθεί με τη δημιουργία ενός email μιας χρήσης μπορούν να μας λύσουν πολλά προβλήματα. Τα email αυτά, μπορούν να είναι μίας μόνο χρήσης ή να έχουν πολύ περιορισμένη διάρκεια - προσωρινά, διασφαλίζοντας έτσι την ανωνυμία μας. Βοηθούν να διατηρήσουμε το προσωπικό μας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθαρό.

Ας δούμε μερικές σελίδες που μας προσφέρουν προσωρινά mail ή μίας χρήσης

Temp Mail

Το TempMail είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσης, λόγω της ευκολίας χρήσης του. Είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας  στη συμπλήρωση μιας ηλεκτρονικής φόρμας που θεωρούμε «άχρηστη» ή ακατάλληλη. Δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε για να λάβετε μια προσωρινή διεύθυνση email, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Μεταβείτε στη σελίδα Temp Mail και ένας λογαριασμός email μίας χρήσης θα δημιουργηθεί αυτόματα για χρήση . Κάντε κλικ στο κουμπί [Αντιγραφή στο πρόχειρο] και είναι έτοιμο για χρήση.

 
Στη συνέχεια, επικολλήστε τη νέα σας διεύθυνση email μίας χρήσης εκεί που θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε. Για να ελέγξετε τα εισερχόμενα του νέου σας email, απλώς πρέπει να επιστρέψετε στον ιστότοπο TempMail. Σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε τα ληφθέντα email σας.

Μπορείτε να το εξατομικεύσετε κάνοντας κλικ στο [Αλλαγή] ή μπορείτε να το διαγράψετε οριστικά επιλέγοντας [Διαγραφή].


Το TempMail διατίθεται για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, αλλά υπάρχουν επίσης εφαρμογές για Android και iOS. Εάν χρησιμοποιείτε Chrome ή Firefox μπορείτε να κατεβάσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης.

Κατεβάστε το Temp Mail εδώ για Android , εδώ για iPhone , εδώ για Chrome και εδώ για Firefox.


10 Minute Mail 


Το 10 Minute Mail λαμβάνει πολύ σοβαρά τον χρόνο όπως υποδηλώνει το όνομά του και μας προσφέρει διευθύνσεις email που εξαφανίζονται εντελώς μετά από 10 λεπτά. Μόλις μπείτε στον ιστότοπο 10 Minute Mail, θα έχετε τη διεύθυνση email μίας χρήσης και ένα χρονόμετρο με αντίστροφη μέτρηση που δείχνει την ωφέλιμη διάρκειά του.

Εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο, απλώς κάντε κλικ στο [Get 10 more minutes] για να επαναφέρετε το χρονόμετρο. Για εκείνους που πραγματικά δεν θέλουν να αφήσουν κανένα ίχνος και χρειάζονται ένα email, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.


Burner Mail

H ανάγκη για προσωρινό email είναι κάτι που προκύπτει συχνά, είναι χρήσιμο να εγκαταστήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Burner Mail . Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε μία φόρμα όπου πρέπει να εισαγάγετε ένα email, θα δείτε ένα μικρό κουμπί κι ένα εικονίδιο με τη μορφή ενός γράμματος. Πατήστε το και θα συμπληρώσετε αυτόματα το πεδίο με μια τυχαία διεύθυνση email που δημιουργείται αμέσως.

Σε αντίθεση με τις άλλες υπηρεσίες που αναφέρονται παραπάνω, τα email που λαμβάνετε με το Burner Mail θα προωθούνται στο προσωπικό σας email. Σε αυτήν την περίπτωση το Burner Mail λειτουργεί ως φίλτρο, διατηρώντας αυτές τις πληροφορίες απόρρητες.

Το βρείτε εδώ για το Chrome και εδώ για τον Firefox .


Blur

Για όσους θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα, το Blur είναι μια υπηρεσία που υπόσχεται ολοκληρωμένη διαχείριση του απορρήτου μας στο διαδίκτυο. Εκτός από τα μίας χρήσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσφέρει τη δυνατότητα απόκρυψης των πιστωτικών σας καρτών, αποκλεισμού cookies και διαφημίσεων, αυτόματη δημιουργία διαφορετικού κωδικού πρόσβασης για κάθε λογαριασμό (και αποθήκευση όλων με έναν μόνο κύριο κωδικό πρόσβασης)...

Εν ολίγοις, όλα όσα χρειάζεστε για να περιηγηθείτε με ασφαλή τα δεδομένα σας. Διαθέτει πολλές λειτουργίες δωρεάν, αλλά ορισμένες αποτελούν αποκλειστικά μέρος του προγράμματος Premium, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν για 30 ημέρες.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ για Android , iPhone , Google Chrome και Firefox .


Άλλες Επιλογές

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές επιλογές εκτός από αυτές που αναφέρονται παραπάνω. Μη διστάσετε να δείτε τα εξής:



ΠΗΓΗ: https://ccm.net
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: https://www.kwr.gr


Image: ©123RF.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.