Header pic

Pic

Καλύτερα Flip-phones μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2020

Τα smartphones είναι σε θέση να κάνουν μία απ' όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο ή  περιττό για κάποιους. 




Όλοι δεν χρειάζονται μια φωτογραφική μηχανή high-end ή μια τεράστια οθόνη στην τσέπη τους και σίγουρα δεν θα πρέπει να πληρώνουμε για χαρακτηριστικά που δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ.

Είτε επιθυμείτε μια πιο απλή χρήση τότε θέλετε το φθηνότερο δυνατό κινητό για κλήσεις και για μηνύματα. Δείτε αυτά τα flip phones που θα'πρεπε να γνωρίζετε.

Καλύτερο στο σύνολo: NUU F4L

Το PickThe NUU F4L,  φροντίζει προσεκτικά τη σχέση τιμής/χαρακτηριστικών. Διαθέτει 4GB αποθήκευσης και 4G LTE συνδεσιμότητα. Με αυτή τη σύνδεση, μπορείτε να κάνετε καθαρές κλήσεις VoLTE ή ακόμα και να έχετε πρόσβαση στα Whatsapp και Facebook Lite. Υπάρχουν επίσης δύο LED ειδοποιήσεις στο μπροστινό μέρος που σας ειδοποιούν για νέα μηνύματα και χαμηλή μπαταρία.
$ 80 στο NUU Mobile

Καλύτερο σε εφαρμογές:Nokia 2720 Flip 4G


Όπως και το NUU F4L, το Nokia 2720 διαθέτει υποστήριξη 4G που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με υπηρεσίες όπως το Facebook και το Whatsapp, αλλά δεν σταματά εκεί. Το 2720 μπορεί να τρέξει εφαρμογές της Google όπως το Google Assistant, τους Χάρτες και ακόμα και το YouTube - φυσικά δεν θα ήταν Nokia χωρίς προεγκατεστημένο το Φιδάκι. €92,22 στο Bestprice.gr

Kαλύτερο λειτουργικό σύστημα: Alcatel GO FLIP 3

Το Alcatel GO FLIP 3 τρέχει το δημοφιλές KaiOS 2.5, μια πλατφόρμα λογισμικού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κινητά τηλέφωνα. Έχει ενσωματωμένο το Google Assistant και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ως σημείο πρόσβασης (hotspot) για να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας 4G LTE με oκτώ άλλες συσκευές ταυτόχρονα.
(δεν κυκλοφορεί ακόμα στην Ελλάδα)


Καλύτερο για ηλικιωμένους: Jitterbug Flip

Το Jitterbug προσφέρει την απλούστερη δυνατή λύση για όσους θέλουν απλώς να κάνουν κλήσεις και να στείλουν μηνύματα. Έχει μεγάλα πλήκτρα και εξίσου μεγάλο κείμενο που είναι σαφές και εύκολο να το διαβάσετε. Ακόμα το κουμπί 5Star στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου κάνει μια άμεση κλήση στον αριθμό αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.
$31,99 στο Amazon

Τα smartphones δεν είναι η μόνη επιλογή σας


Δεν χρειάζονται όλοι ένα φανταστικό και ακριβό smartphone! Αγοράστε ένα τηλέφωνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας χωρίς να πληρώνετε για επιπλέον χαρακτηριστικά που ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσετε. Ακόμη και τα τηλέφωνα flip έχουν μερικές αναβαθμίσεις όπως την υποστήριξη για 4G LTEπου είναι χρήσιμη.

Το NUU F4L είναι ένα unlocked flip phone που λειτουργεί σχεδόν σε κάθε φορέα του κόσμου και προσφέρεται στην καλύτερη τιμή σε σχέση με το τι προσφέρει. Η συμβατότητά του 4G σας επιτρέπει να συνδεθείτε με υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Whatsapp, επιτρέποντάς σας να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας (δηλαδή, εφόσον δεν σας πειράζει να πληκτρολογείτε με το T9).

Αν όμως χρειάζεστε περισσότερες εφαρμογές και υπηρεσίες, το Nokia 2720 είναι το κορυφαίο flip smartphone όσον αφορά τη συμβατότητα των εφαρμογών. Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant ή ακόμα και να παρακολουθήσετε βίντεο από το YouTube στην οθόνη 2,8 ιντσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.