Header pic

Pic

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 31 Μαίου 2020 και ώρα 20:00μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:
*Απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου,
*Έγκριση Οικονομικού Aπολογισμού,
*Ανακοίνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής
*Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών.
*Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.


Οι εργασίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης στο Κοινοτικό γραφείο Κορακοβουνίου και θα διαρκέσουν από τις 18:00-21:00.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να το κάνουν αποστέλλοντας αίτηση υποψηφιότητας στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου στο fb, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση litrivisgiorgos@hotmail.com ή στα τηλέφωνα: 6955351910(Λυτρίβης Γιώργος)- 6974019010(Ιωάννης Κουλεντιανός)
Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων είναι η Παρασκευή 29 Μαίου 2020.
Υ.Γ Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στον εξωτερικό Χώρο του Συλλόγου τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους για τη δημόσια υγεία κανόνες. Όποιος ανήκει σε ευπαθή ομάδα ή δεν επιθυμεί να παραστεί δια ζώσης θα μπορει να απευθύνει οποιαδήποτε ερώτηση ή να τοποθετηθεί μέσω της σελίδας του Συλλόγου ή τηλεφωνικώς.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.