Header pic

Pic

10 Ιουνίου 2020 Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Άστρους.


 Μέσα στις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας COVID-19, οι εθελοντές αιμοδότες της Βόρειας Κυνουρίας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του Νοσοκομείου μας προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο ζωής.

Τώρα χρειάζεται να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση προσφοράς στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται. Οι ανάγκες για αίμα αυξάνονται, στις τακτικές μεταγγίσεις προστίθενται νέες ανάγκες λόγω επανέναρξης των τακτικών χειρουργείων.

Καλούμε τους αιμοδότες, παλιούς και νέους καθώς και αυτούς που δεν έδωσαν ακόμα αίμα να προσέλθουν με διάθεση προσφοράς στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άστρους και με την υποστήριξη του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στις 10/06/2020 στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Άστρους.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ
Τμήμα Αιμοδοσίας, Γ. Π. Νοσοκομείου Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.