Header pic

Pic

Πρόταση Λυτρίβη Γεωργίου για πεζοδρόμηση του δρόμου έμπροσθεν παιδικής χαράς Κορακοβουνίου

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση κατέθεσε σήμερα στον πρόεδρο της Τ.Κ Κορακοβουνίου ο δημοτικός σύμβουλος Λυτρίβης Γεώργιος, με θέμα την πεζοδρόμηση του δρόμου έμπροσθεν της παιδικής χαράς Κορακοβουνίου.

Αναλυτικά η πρόταση:


Θέμα: Πεζοδρόμηση δρόμου έμπροσθεν της εισόδου παιδικής χαράς Κορακοβουνίου.

Αγαπητέ Πρόεδρε και μέλη του του τοπικού συμβουλίου. 

 Με τη παρούσα επιστολή σας καταθέτω την πρόταση μου για πεζοδρόμηση του δρόμου που διέρχεται μπροστά από την είσοδο της παιδικής χαράς Κορακοβουνίου στη κεντρική πλατεία της Κοινότητας. Ο συγκεκριμένος δρόμος ιδίως τη καλοκαιρινή περίοδο δέχεται μεγάλο αριθμό πεζών-κυρίως παιδιών. Είναι επιβεβλημένος λοιπόν ο ανθρωποκεντρικός επανασχεδιασμός του. Η προτεινόμενη παρέμβαση θα αναβαθμίσει και θα ομορφύνει τη Πλατεία. 
 Σας προτρέπω να δείτε θετικά τη πρότασή μου και να τη καταθέσουμε απο κοινού στο Δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να γίνουν όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίησή της.

 Γιώργος Λυτρίβης Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.