Header pic

Pic

Τι νερό πίνουμε;

 

 Φίλος του kwr.gr μας έστειλε σήμερα φωτογραφίες από το υδραγωγείο, όπου έρχεται το νερό στο Κορακοβούνι, μαζί με τις ανησυχίες του και τον προβληματισμό του για το τι νερό πίνουμε. 
Μέσα από τις φωτογραφίες που μας έστειλε διακρίνονται ψόφια πουλιά μέσα στα λούκια, σπασμένες πλάκες δίπλα σε χωράφια με ελιές που ραντίζονται και τα ζώα μπορούν άνετα να πιούν νερό.
  Μας ενημέρωσε επίσης ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται σε όλο το μήκος του υδραγωγείου και όχι σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι.

 Εμείς σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο την Τ.Κ Κορακοβουνίου, μας ενημέρωσε ότι έχει ενημερώσει εδώ και καιρό την αρμόδια υπηρεσία του δήμου και περιμένει την επίλυση του θέματος, γιατί μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο υδραγωγείο θα πίνουμε για πολύ καιρό νερό ακόμα από το παλιό.







1 σχόλιο:

  1. ΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.