Header pic

Pic

Συμβουλές προς άντρες από το KWR για το πρώτο ραντεβού



Μερικές συμβουλές για να ΜΗΝ εξελιχθεί σε φιάσκο το πρώτο ραντεβού! Αρχικά φίλε ενδιαφερόμενε το πρώτο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι η υπερβολή σκοτώνει. Καλό θα ήταν το πρώτο σου ραντεβού να είναι για φαγητό η για καφέ, όχι για ποτά όμως! Ο λόγος είναι απλός, πάτε για να συζητήσετε!

Το μέρος που θα διαλέξεις δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ ακριβό,μην πιστέψει ότι πας να την ρίξεις με τα λεφτά σου αλλά ούτε και πολύ φτηνό μην σε πει και τσιπι!
Αν αποφασίσεις καφέ, δεν είναι για σένα το επόμενο!
Αν διαλέξεις φαγητό να πας φαγωμένος γιατί το ίδιο θα κάνει και η καλή σου αλλά ακόμα κι αν δεν το κάνει θα κάνεις καλή εντύπωση!

Όσο εκείνη θα τρώει θα νομίζει ότι δεν τρως για να ασχοληθείς ακόμα κι αν δεν τρώει η συνοδευόμενη σου πάλι θα πιστέψει το ίδιο!

Να έχεις χιούμορ(αν γελάει γελάς και συ,αν δεν καταλαβαίνεις γιατί μικρή σημασία έχει)

Να είσαι αλλα και να δείχνεις άνετος οχι υπερβολές όμως στην αρχή μίλα της για κάτι που την ενδιαφέρει.

Απέφυγε της κλασικές ερωτήσεις στην αρχή τύπου ονόματα γωνιών καταγωγή κλπ. Αυτά να τα αποσπάσεις μέσα από την κουβέντα.

Μέσα από την κουβέντα πρέπει να μάθεις το αγαπημένο της ποτό αν είσαι για φαγητό ώστε στο τέλος να το παραγγείλεις χωρίς να το ξέρει. Αρέσουν οι εκπλήξεις

Εννοειτε πληρώνεις εσύ χωρίς όμως να αφήσεις να δει το συνολικό πόσο! 

+1 για τους τσίπιδες

Στην συνέχεια ο καλός ο συνοδός το κάνει όλο το δρομολόγιο!

Τι νόμιζες για σεξ θα σου πω;  όχι!

Την γυρνάς σπίτι ανεξαρτήτως το που μένει η το πως θα την πας!αυτό ειναι σαν να βάζεις buzzer-beater στο τέλος του ημιχρόνου!κερδίζεις πόντους!

Απαραίτητα είναι τα λουλούδια(είπαμε όχι επίδειξη)

Και το ποιο απαραίτητο από όλα είναι το τηλεφώνημα την επόμενη μέρα
Για 3 λόγους
  1. Να κόψεις κίνηση!!
  2. Να πεις πόσο όμορφα και μπλα μπλα μπλα πέρασες
  3. Να κανονίσεις 2ο ραντεβού!


αν πήγε καλά και θέλει και δεύτερο είσαι σε καλό δρόμο, αν δεν πήγε καλά και θέλει δεύτερο ραντεβού της αρέσεις αλλά κάτι έκανες λάθος! ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ!

Ελπίζω να βοήθησα λίγο


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.