Header pic

Pic

Θεατρική Παράσταση "Ελεύθεροι Σκλάβοι" στο Κορακοβούνι (φώτο)

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Κορακοβουνίου, παρουσιάστηκε σήμερα η θεατρική παράσταση "Ελεύθεροι Σκλάβοι" του Θάνου Τράγκα. 


 Η παράσταση, η οποία ήταν υπό την αιγίδα του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου, σκηνοθετήθηκε από τους δασκάλους Κουλεντιανό Δικαίο και Γύφτου Εμμανουήλ και  έλαβαν μέρος παιδιά από το μεγάλο τμήμα του χορευτικού του Συλλόγου.

 Η υπόθεση του έργου εξιστορούσε τον αγώνα τον Ελλήνων στην μάχη των Δολιανών και ένα παιχνίδι της τύχης με την μοίρα να χωρίζει με το παιδομάζωμα μια οικογένεια.


Η θεατρική ομάδα αποτελούνταν από


Δέσπω Τίνα Σκαντζου

Χρυσαυγή Ραφαηλία Γύφτου

Γιώργαινα Μαρία Λυτρίβη

Κυράνα Μαριλενα Ρεντούλη

Στάθαινα Ανδριάννα Σκαντζού

Βασιλάκης Γιώργος Κουλεντιανός

Μπαρμπα-Γιάννης Μανώλης Κουρμπέλης

Παπα-Μηνάς Γιάννης Ρεντούλης

Αλή Μπεής Κωνσταντίνος Πετσάκος

Παληκάρια του Καπετάν Νικηταρά

Ηλίας Σκαντζός

Γιώργος Γύφτος

Δημήτρης Γύφτος

Ιωάννης Γύφτος

Αφηγήτρια Άννα Ρεντούλη

Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε μπουφές με καλούδια και γλυκά που είχαν φτιάξει οι νοικοκυρές του χωριού.

Πάντως αυτό που έμεινε στους περισσότερους ήταν μια όμορφη παράσταση όπου άφησε μια ευχάριστη γεύση σε όσους την παρακολούθησαν και ελπίζουμε στο μέλλον να επαναληφθούν τέτοιες  όμορφες πρωτοβουλίες.

Αύριο θα κυκλοφορήσει το βίντεο
από την παράσταση μέσα από το 
Korakovouni Web Radio.


Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες όπου μας έστειλε η φίλη μας και συνεργάτιδά μας κυρία Ειρήνη Μαρά όπου και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα











Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.