Header pic

Pic

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στο Άστρος και η βράβευσή του

Προσκεκλημένος από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Βόρειας Κυνουρίας, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Ινδιάνος του ελληνικού ποδοσφαίρου έκλεψε για μία ακόμα μέρα την παράσταση.



Η κίνηση των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Βόρειας Κυνουρίας και ιδιαίτερα οι κύριοι Μπούζιος Σπύρος, Κασκαμπάς Ανδρέας και Σαβούρδος Άρης, γέμισαν με ελπίδα και άρωμα ποδοσφαίρου το Ίδρυμα Ζαφείρη. Ο "Ινδιάνος" μίλησε και ανέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες, αναφέρθηκε όπως πάντα στον Παναθηναϊκό, πως θα μπορούσε άλλωστε να μην αναφερθεί στο σπίτι του και συγκινήθηκε από την απονομή αναμνηστικής πλακέτας από τους Korakovouni Rebels Club - Gate 13.

Οι αντιπρόσωποι του Korakovouni Rebels Club - Gate 13, απένειμαν αναμνηστική πλακέτα στον Χουάν για την προσφορά του στον σύλλογο του Παναθηναϊκού και για τις αξέχαστες στιγμές του σαν παίχτης για μια δεκαετία κοντά αλλά και σαν προπονητής στην ονειρεμένη πορεία του Συλλόγου το 1996, που έφερε την ομάδα 3η σε συλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη.



Ήταν μια υπέροχη βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο Άστρους "Ίδρυμα Ζαφείρης" και σας ευχαριστούμε πολύ για την τέλεια οργάνωση. Καλή συνέχεια και μη ξεχνάτε πως η περιοχή μας έχει πολλά ταλέντα που περιμένουν να αναδειχτούν, (βλέπε Δημήτρης Κουρμπέλης, Αστέρας Τρίπολης)






για το KWR,
MiC


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.