Header pic

Pic

Εορτασμός της επετείου της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Αστρος το 1823 (φωτογραφίες και βίντεο με δηλώσεις)

Από τον ιστότοπο του astrosnews.gr

Με τη γνωστή λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της Β΄ Εθνοσυνέλευσης το 1823 στο Αστρος.
Μετά τη Δοξολογία στο ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ. Αλεξάνδρου, οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στο χώρο της Εθνοσυνέλευσης
στο αγροκήπιο Καρυτσιώτη, όπου ακολούθησε το τελετουργικό με τις καταθέσεις στεφανιών και την ομιλία του εκπαιδευτικού και δ/σ κ. Π. Κουτίβα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρέλαση των σχολείων του Αστρους, του Πολιτιστικού Συλλόγου και των «Ακριτών» Πολιτιστικού Συλλόγου Κομοτηνής που βρίσκεται από χθες στα μέρη μας.
Το παρών, στην εκδήλωση, έδωσαν ο υπουργός Υγείας κ. Ανδ. Λυκουρέντζος, ο βουλετής Αρκαδίας κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες Ευ, Γιαννακούρας Απ. Παπαφωτίου και Ντίνα Νικολάκου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μ. Σκαντζός, μέλη της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης, οι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας με τη ΝΔ κκ. Κ. Βλάσσης και Βασ. Κοντοζαμάνης, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σήμερα στις 20.00, στην πλατεία του Αστρους με παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα και αύριο Σάββατο 11/5, 20.00, στο Ιδρυμα Ζαφείρη, με την συναυλία του Αρκαδικού Ωδείου.
  
Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο κάντε κλικ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.