Header pic

Pic

Κύπελλο Ελλάδος 2013

Το καθυστερήσαμε, το αφήσαμε πίσω για να σας το θυμήσουμε όταν όλοι θα έχουν "ξεχάσει" τα αίσχη του ΟΑΚΑ, το αίσχος και τη δυσωδία που κυβερνά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν όλοι πάλι πιάσουν στασίδι στην ομάδα τους και αφορίσουν το παρελθόν.



Μιλάμε για τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Το ΑΙΣΧΟΣ του 2013.

Ακούσαμε πολλά. Όλα ξεκίνησαν υπέρ του Αστέρα, έπειτα επιτέθηκαν σε διαιτητές και στο τέλος είπαν οι κοντόφθαλμοι τελικά, καλά να πάθει, αφού με αυτούς έκανε παρέα.

Ξεκίνησε μέσα από σχόλια των ιδίων των φίλων του Ολυμπιακού, μίλησαν για χάλια και για τραγωδία. Πρώτη φορά τα έβλεπαν από την "λάθος" για αυτούς πλευρά. Μίλησαν για μια ομάδα που ο μόνος οπαδός θα είναι ο Μαρινάκης... και όπως πάει ο Θεοδωρίδης θα φορά το κασκόλ! ΑΗΔΙΑΣΕ ο τόπος. Νιώσαμε όλοι μας, ανεξαρτήτου ομάδας μία γλίτσα, μια οσμή βούρκου πάνω μας, ξεπλυθήκαμε αλλά ακόμα μυρίζει, σαν να πότισε μέσα μας.

Ακούσαμε κάποιους κι έλεγαν, "αυτά που μας κάνατε το '90 θα τα πληρώσετε τριπλά". Ηλίθιοι που συντηρούν μία αρρωστημένη κατάσταση, αυτοί που τρώνε 5αρες έξω και του χρόνου θα παίζουν προκριματικά με την Φερεντζβάρος, την Μαρίτιμο, την Μόλντε ή την Δυναμό Τυφλίδος για να προκριθούν στο Champions League!

Λάθη στο παρελθόν έγιναν, αλλά γιατί πρέπει να συντηρούνται; (ΓΙΑΤΙ;;; μικρόψυχε)

Πολύ απλά, για να νιώσουν νικητές ακόμα κι αν δεν το άξιζαν! Είδαμε μία επαρχιακή ομάδα με θέληση, θάρρος να κοιτά τους πρωταθλητές Ελλάδος στα μάτια, να τους έχει και, κάποιους τελευταίους (σ.σ. οι οποιοι νομοθετούν κι έπειτα εφαρμόζουν το νόμο, ... γεια σου Ελλάδα) να στερούν την χαρά από τους υγιείς φιλάθλους και την ομάδα του Αστέρα.



Οικογένειες με μικρά παιδιά, ολόκληρα χωριά από την Αρκαδία ξεσηκώθηκαν και ήρθαν στην Αθήνα, βλέπετο δικό μου, το Κορακοβούνι, με την ελπίδα να νικήσει ο καλύτερος, αλλά στο τέλος κατάλαβαν ότι πλήρωσαν εισιτήριο για μία επιθεώρηση... "ο Χοντρός μπορεί... εσύ σκασμός". Στο έργο αυτό ήρθαν και συγγενείς του Χοντρού, ο Λιγνός δεν έλειπε, βλέπε Θεοδωρίδη, αλλά κι αυτοί δεν άντεξαν, έσκασαν και σαν βόμβα ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ Ολυμπιακός, εκεί που δεν υπάρχουν λαμόγια πήρε το Ευρωπαϊκό και όλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους. (και ο Μπερτομέου... που όλα θα τα δείξει η ιστορία... άλλωστε γιατί λέγεται εκει η αλήθεια, γιατί ποτέ δεν ξεχνιέται, α-λήθη, όχι προφανώς γιατι ευνόησε τον Ολυμπιακό, ίσα ίσα, επάξια τα παιδιά νίκησαν, απλά γιατί δεν ήθελε δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό)



Ακόμα όμως κι εκεί το σύνδρομο του καταπιεσμένου τους κυνηγούσε, ένιωθαν αδικιμένοι από την αδικία τους και πολλοί τα έβαλαν με το αντίπαλο δέος (όχι τον Αστέρα που θα τους έκλεινε κανονικά το σπίτι στις 11 Μαΐου) αλλά με τον Παναθηναϊκό... λες και θα έφταναν στα 6 (τρόπαια)! Σαν μία απάντηση, να μωρε κι εγώ ψήλωσα, κοίτα με είμαι ένα και εξήντα, θα σε ταπώσω κι αν είσαι δύο είκοσι!!!



ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ, ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Στην Αγγλία, η Γουίγκαν πήρε το κύπελλο από την Μαντσεστερ Σίτυ, ποια η Γουίγκαν και, αν ξέρετε έναν παίκτη της (χωρίς Google) θα σας παραδεχτώ. Εδώ, γιατί δεν μπορεί μια ομάδα να πάρει τίποτα από τον Ολυμπιακό;

ΑΠΛΑ, γιατί αυτοί νομίζουν πως τα ελέγχουν όλα, αλλά δεν καταλαβαίνουν πως ο κόσμος φεύγει... κι εγώ έφυγα από το αίσχος του Καραϊσκάκης, εκεί που έπρεπε να τελειώσει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (2011) 1 - 3 και τελείωσε 2-1 και έτρεχε ο Μαρινάκης να στείλει προστασία στους διαιτητές στην Κέρκυρα... αλλά ρώτα τον Ζαρντίμ, γιατί έφυγε... κάτι ακούστηκε. Μη φοράς κίτρινα γιατί θα μοιάζεις με τρόλεϋ!

Σε αυτό το σημείο πέθανε η αθωότητά μου σαν φίλαθλος... η υπόλοιπη είχε πεθάνει όταν έκαναν ήρωες τα πρεζόνια στο γήπεδο... ναι στην 13, κάτι καμμένους με το όνομα Άγγλους, κάτι τελειωμένους, όταν ήθελα να δω την ομάδα μου και σκεφτόμουν που να πάω, στους τελειωμένους, στους άρρωστους που στην ζωή τους δεν έχουν κάνει τίποτα, στους υποψήφιους για κατοικία χαρτόκουτο;;;!

Αλλά αρκετά με εμένα... ας πάμε παρακάτω...

Στην Χίο δεν έστειλε σωματοφύλακες ο Μαρινάκης, ... ο Γιάχος Αθήνα μένει, μαζεύει τη μαστίχα τη Χίο και την μασά, όπως έκανε στο χέρι... η μόνη μαστίχα που κάνει και τσιχλόφουσκα. Ο έταιρος, ο Τριτσώνης έχει τις χειρότερες βαθμολογίες (λαμόγιο από τα μέγα... σαν τον Megatron, βλέπε Transformers), αλλά στην μάπα τον φάγαμε και... τους πείραξαν οι δηλώσεις Μπάκου και Καϋμενάκη! ... α ρε Σαραϊδάρη, να μη σε ακούει κανείς;;; Μέχρι και ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε εκπομπή με τα χάλια τους στο ZOOM TV!!!

Τα έχουμε ξαναγράψει, τα έχουμε ξαναπει... ΑΝΕΜΟΥΣ ΦΥΤΕΥΣΕΣ, ΘΥΕΛΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ!

Εμείς σαν Korakovouni WebRadio, ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τον συμπατριώτη μας, τον Δημήτρη Κουρμπέλη, έναν άξιο ποδοσφαιριστή, έναν αμυντικό που λέμε, αλλά και το βλέπουμε πως το έχει, το κατέχει το τόπι... που για το καλό του, ας φύγει έξω! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ... είδες δύο φορές τι εστί Ολυμπιακός! Να το θυμάσαι!

για το KWR
MiC


ΥΓ. Κάποτε ο Ιησούς Χριστός είπε μία παραβολή... διάβασε την, αυτή που ο δούλος έγινε ο χειρότερος αφέντης... πάντα ο καταπιεσμένος φτάνει στα άκρα αν λείπει η γνώση, η μόρφωση και προπάντων η ΠΑΙΔΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.